Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel Forest FC
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten weak
average Passen hopeless
average Verdedigen poor


7e minuut.
Bene geeft een hoge lob. Noortgate kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Deschacht de bal onder controle te krijgen. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Forest FC 1:0

24e minuut.
Kaste onderschept slim de pass. Kaste passt de bal zonder na te denken. Pasture met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Forest FC 2:0

30e minuut.
Kabasele rent richting de bal. Bene onderschept slim de pass. Bene speelt de bal door. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert draait met de bal, schiet en ... Lepoint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Saelens is nu in balbezit. Pasture onderschept slim de pass. Pasture speelt de bal door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
de Le Hoye kopt de bal weg. Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal met de wreef. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu speelt de bal door. Klungelig pakt Lambert de bal. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lepoint trapt de bal weg van het doel. Pangraţiu kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Noortgate probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 31%, Forest FC 69%.
K.S.K Lommel - Forest FC 2:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Saelens de bal onder controle te krijgen. Bene rent richting de bal. Bene passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Noortgate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert rent richting de bal. Lambert draait met de bal, schiet en ... Lepoint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wauters de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Forest FC 3:0

49e minuut.
Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel geeft een hoge lob. Daar is Wauters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepoint probeert naar een medespeler te passen. Pasture kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Forest FC 4:0

51e minuut.
de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye passt de bal in één keer door. Pangraţiu speelt de bal door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Lepoint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Le Hoye neemt de hoekschop. Lambert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene passt de bal in één keer door. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel. Wauters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Vandenbossche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert raakt geblesseerd tijdens het duel. Pangraţiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lambert krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lambert haalt uit met een fantastische trap. Lepoint speelt de bal door. Kaste kopt de bal weg. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Lambert de bal. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Le Hoye met de inworp. Pangraţiu met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Forest FC 5:0

81e minuut.
Bene geeft een lange en hoge pass. Wyns met een sublieme pass. Herrebrandt met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lepoint niet meer kan verder spelen. Cornelis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bene passt de bal met de wreef. Pasture met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Noortgate probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Saelens heeft problemen om de bal te vangen. Lambert is nu in balbezit. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 13%, Forest FC 87%.
K.S.K Lommel - Forest FC 5:0