Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GogoManU lask
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg passt de bal in één keer door. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel schiet op doel. Hermel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GogoManU - lask 0:1

21e minuut.
Schatz passt de bal in één keer door. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Stopper rent richting de bal. Schnapsdrossel verovert de bal door een tackle van achteren. Schnapsdrossel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Büttner geeft de bal voor. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Schuld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 39%, lask 61%.
GogoManU - lask 0:1

65e minuut.
Menke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampel verovert de bal door een tackle van achteren. Kampel probeert naar een medespeler te passen. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stopper speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schatz met de inworp. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schuld bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Haslinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thaler met de inworp. Küntzel rent richting de bal. Küntzel draait met de bal, schiet en ... Huschels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GogoManU 50%, lask 50%.
GogoManU - lask 0:1