Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Cardinals FC Leutasch
success Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordan met een snelle inworp. Schwarzberger speelt de bal door. Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Drabits bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabits met een sublieme pass. Puigdesens is nu in balbezit. Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Schraffl verovert de bal door een tackle van achteren. Plattenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Plattenberger speelt de bal door. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plattenberger probeert naar een medespeler te passen. Placek rent richting de bal. Placek passt de bal in één keer door. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens schiet op doel. Unterrainer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Nord geeft een hoge lob. Inworp. Marell met de inworp. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tuller onderschept slim de pass. Placek geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jordan passt de bal zonder na te denken. Drögemeier is nu in balbezit. Freimann verovert de bal door een tackle van achteren. Freimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Leutasch 1:0

39e minuut.
Plattenberger passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan passt de bal zonder na te denken. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Placek geeft een lange en hoge pass. Daar is Haberfellner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan is nu in balbezit. Freimann is nu in balbezit. Freimann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 23%, FC Leutasch 77%.
Vienna Cardinals - FC Leutasch 1:0

57e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal in één keer door. Freimann is nu in balbezit. Freimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Leutasch 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freihammer komt het veld opgelopen. Cleverbrück komt het veld opgelopen. Ettner komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Drögemeier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordan met een snelle inworp. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Leutasch 3:0

62e minuut.
Placek onderschept slim de pass. Placek passt de bal met de wreef. Zinecker rent richting de bal. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Unterrainer trapt de bal weg van het doel. Placek kopt de bal weg. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens schiet op doel. De bal raakt de paal. Edel probeert de bal met de borst te controleren. Drögemeier rent richting de bal. Freimann verovert de bal door een tackle van achteren. Freimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Leutasch 4:0

69e minuut.
Ettner is nu in balbezit. Ettner passt de bal zonder na te denken. Placek met een sublieme pass. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Leutasch 5:0

78e minuut.
Jordan probeert naar een medespeler te passen. Haberfellner is nu in balbezit. Jordan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haberfellner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haberfellner kan niet meer verder spelen. Innenputz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Freihammer rent richting de bal. Freihammer met een sublieme pass. Freimann rent richting de bal. Freimann geeft een lange en hoge pass. Daar is Drögemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unterrainer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cleverbrück geeft de bal voor. Puigdesens rent richting de bal. Moser begaat een overtreding. Puigdesens moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Puigdesens kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 29%, FC Leutasch 71%.
Vienna Cardinals - FC Leutasch 5:0