Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Tikitaka- LOK Wölbling
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Resnik rent richting de bal. Resnik probeert naar een medespeler te passen. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sens geeft een hoge lob. Inworp. Schatten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-Tikitaka- - LOK Wölbling 1:0

14e minuut.
Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner geeft de bal voor. Drögemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer onderschept slim de pass. Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dürmeyer speelt de bal door. Sens rent richting de bal. Kornfeil maakt een afschuwelijke overtreding. Kornfeil krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Resnik heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Schlierenzauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heimeroth is nu in balbezit. Heimeroth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hussendörfer speelt de bal door. Sens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer rent richting de bal. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Obermayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner speelt de bal door. Heer rent richting de bal. Heer haalt uit met een fantastische trap. Deutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gasperlmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Gasperlmayer haalt uit met een fantastische trap. Untner heeft problemen om de bal te vangen. Heimeroth is nu in balbezit. Heimeroth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Tikitaka- 43%, LOK Wölbling 57%.
-Tikitaka- - LOK Wölbling 1:0

50e minuut.
Heimeroth is nu in balbezit. Heimeroth haalt uit met een fantastische trap. Untner probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schlierenzauer zal de hoekschop nemen. Hartmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Heer rent richting de bal. Sens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuffner kopt de bal weg. Resnik rent richting de bal. Resnik geeft een hoge lob. Kreidinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Drögemeier de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Doeltrap. Deutsch trapt de bal weg van het doel. Kornfeil kopt de bal weg. Heer rent richting de bal. Heer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer passt de bal zonder na te denken. Resnik speelt de bal door. Heer is nu in balbezit. Heer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Drögemeier trapt de bal weg. Kornfeil kopt de bal weg. Kreidinger is nu in balbezit. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer schiet op doel. Deutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
-Tikitaka- - LOK Wölbling 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Tikitaka- 62%, LOK Wölbling 38%.
-Tikitaka- - LOK Wölbling 2:0