Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StoTheR FC FC Carlsberg
daru test Tactiek 4-5-1
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


9e minuut.
Koppelmaa met een sublieme pass. Jannsen is nu in balbezit. Jannsen geeft een hoge lob. Bouzopoulos is nu in balbezit. Bouzopoulos draait met de bal, schiet en ... Aune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutti heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tarve geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bouzopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StoTheR FC - FC Carlsberg 0:1

21e minuut.
Riafa met een sublieme pass. Selg speelt de bal door. Tarve rent richting de bal. Tarve geeft een lange en hoge pass. Bouzopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bouzopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzopoulos passt de bal zonder na te denken. Jannsen rent richting de bal. Jannsen geeft de bal voor. Bouzopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
StoTheR FC - FC Carlsberg 0:2

30e minuut.
Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots passt de bal in één keer door. Tarve rent richting de bal. Tarve geeft een hoge lob. Bouzopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Aune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
do Tocantins rent richting de bal. do Tocantins passt de bal met de wreef. Daar is Podczaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannsen rent richting de bal. Jannsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StoTheR FC 56%, FC Carlsberg 44%.
StoTheR FC - FC Carlsberg 0:2

46e minuut.
Macías passt de bal zonder na te denken. Deejaroen rent richting de bal. Deejaroen speelt de bal door. do Tocantins rent richting de bal. do Tocantins schiet op doel. Koern bokst de bal weg.

50e minuut.
Bouzopoulos met een sublieme pass. Jannsen rent richting de bal. Jannsen geeft de bal voor. Bouzopoulos rent richting de bal. Bouzopoulos schiet op doel. Aune bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cools komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa speelt de bal door. Deejaroen onderschept slim de pass. Bouzopoulos rent richting de bal. Bouzopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jannsen neemt de hoekschop. Bouzopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Podczaski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. do Tocantins verovert de bal door een tackle van achteren. do Tocantins draait met de bal, schiet en ... Koern bokst de bal weg.

71e minuut.
Untera kopt de bal weg. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macías passt de bal met de wreef. do Tocantins rent richting de bal. do Tocantins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jannsen passt de bal zonder na te denken. Koppelmaa is nu in balbezit. Cools tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koppelmaa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StoTheR FC 55%, FC Carlsberg 45%.
StoTheR FC - FC Carlsberg 0:2