Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec Vodnjan 1968
352-1 Tactiek 3-4-3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 25
7 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 35.6
matig Schieten matig
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Glavinić rent richting de bal. Janas verovert de bal door een tackle van achteren. Janas geeft de bal voor. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Caldito de bal. Vrčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:1

13e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu passt de bal met de wreef. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:2

15e minuut.
Axis speelt de bal door. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros geeft de bal voor. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarohs is nu in balbezit. Jarohs geeft een lange en hoge pass. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stafiera speelt de bal door. Glavinić is nu in balbezit. Glavinić geeft een hoge lob. Sakrajecki rent richting de bal. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Quinteros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigoriadis. Quinteros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazzeo met een snel genomen vrije trap. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cruz speelt de bal door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klepacki kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baptista. Baptista krijgt een gele kaart. Câţanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klepacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caldito rent richting de bal. Caldito schiet op doel. Vrčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:3

41e minuut.
Czarniecki rent richting de bal. Câţanu rent richting de bal. Stafiera begaat een overtreding. Stafiera krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazzeo de bal onder controle te krijgen. Axis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axis speelt de bal door. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros schiet op doel. Vrčić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 58%, Vodnjan 1968 42%.
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:3

50e minuut.
Modesto geeft een hoge lob. Brouk rent richting de bal. Brouk geeft een hoge lob. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Vrčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Vrčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:4

52e minuut.
Czarniecki kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Met opzet legt Baptista zijn tegenspeler op de grond. Baptista krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Câţanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klepacki komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Modesto controleert de bal met de borst. Caldito speelt de bal door. Czarniecki is nu in balbezit. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karapetyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Czarniecki de bal. Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki speelt de bal door. Karapetyan rent richting de bal. Karapetyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Janas bereikt de bal nog maar net als eerste. Janas geeft een lange en hoge pass. Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Modesto de bal onder controle te krijgen. Vrčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klepacki is nu in balbezit. Klepacki met een sublieme pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 61%, Vodnjan 1968 39%.
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:5