Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fabián Césaro F.C. Chacarita fc
Saint Maximan Tactiek ascendiendo
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 32.9
incredible Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Hastings passt de bal zonder na te denken. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 1:0

5e minuut.
van Rijn speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo speelt de bal door. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 2:0

11e minuut.
Hastings geeft een lange en hoge pass. Feiyue heeft problemen om de bal te vangen. Gajosiński is nu in balbezit. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 3:0

12e minuut.
Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej geeft een lange en hoge pass. Inworp. van Rijn met de inworp. Hastings geeft de bal voor. Paal! Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonzogni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 4:0

13e minuut.
Eklund heeft problemen om de bal te vangen. Eklund probeert naar een medespeler te passen. Hastings probeert naar een medespeler te passen. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hastings bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastings probeert naar een medespeler te passen. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hastings passt de bal in één keer door. Sonzogni speelt de bal door. Klungelig pakt Feiyue de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 5:0

24e minuut.
Inworp. van Rijn met de inworp. Hastings rent richting de bal. Hastings geeft een hoge lob. Sonzogni springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hastings passt de bal met de wreef. Sesken is nu in balbezit. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue schiet op doel. Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 6:0

35e minuut.
Doeltrap. Ciobanu trapt de bal weg van het doel. Trujillo kopt de bal weg. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Feiyue springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sesken de bal onder controle te krijgen. Hastings rent richting de bal. Hastings geeft een lange en hoge pass. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Parra speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo passt de bal met de wreef. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hastings passt de bal in één keer door. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Gajosiński controleert de bal met de borst. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Doeltrap. Chitaru met een harde bal richting middenveld. Trujillo kopt de bal weg. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabián Césaro F.C. 17%, Chacarita fc 83%.
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 6:0

46e minuut.
Madej geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen. Hastings rent richting de bal. Hastings geeft een hoge lob. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hastings kopt de bal weg. Klungelig pakt Parra de bal. Hastings is nu in balbezit. Hastings geeft een lange en hoge pass. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Laborda kopt de bal weg. Daar is Hastings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra rent richting de bal. Hastings onderschept slim de pass. Hastings geeft de bal voor. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 7:0

56e minuut.
Sonzogni passt de bal in één keer door. Sesken probeert naar een medespeler te passen. Hastings probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köroğlu geeft een hoge lob. Feiyue maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 8:0

57e minuut.
Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu passt de bal in één keer door. Hastings bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastings geeft een hoge lob. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Parra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hastings geeft een hoge lob. Sonzogni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciobanu speelt de bal door. Köroğlu kopt de bal weg. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue geeft de bal voor. Sonzogni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sonzogni onderschept slim de pass. Sonzogni probeert naar een medespeler te passen. van Rijn rent richting de bal. van Rijn geeft de bal voor. Feiyue maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
van Rijn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parra kan de bal niet met de borst controleren. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 9:0

72e minuut.
Doeltrap. Panario komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sonzogni passt de bal zonder na te denken. van Rijn is nu in balbezit. Klungelig pakt van Rijn de bal. van Rijn geeft de bal voor. Feiyue krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 10:0

76e minuut.
Parra geeft de bal voor. Dieste kopt de bal weg. Parra controleert de bal met de borst. Hastings is nu in balbezit. Hastings geeft een lange en hoge pass. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 11:0

77e minuut.
van Rijn rent richting de bal. van Rijn passt de bal in één keer door. Feiyue is nu in balbezit. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 12:0

78e minuut.
Croatto komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Feiyue geeft een lange en hoge pass. Ciobanu met een sublieme pass. Dieste kopt de bal weg. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Laborda rent richting de bal. Laborda geeft de bal voor. Feiyue kopt de bal weg. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni schiet op doel. Ciobanu bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Curuś komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Curuś geeft een lange en hoge pass. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni schiet op doel. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Croatto passt de bal met de wreef. Sonzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Chitaru probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 13:0

88e minuut.
Croatto passt de bal met de wreef. Eklund rent richting de bal. Eklund geeft een lange en hoge pass. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 14:0

89e minuut.
Hastings rent richting de bal. Hastings geeft een hoge lob. Feiyue kopt de bal weg. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabián Césaro F.C. 17%, Chacarita fc 83%.
Fabián Césaro F.C. - Chacarita fc 14:0