Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cartagena No me acuerdo
monofigura Tactiek esta esta mejor
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ráquira rent richting de bal. Ráquira geeft de bal voor. Albornoz is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. León geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - No me acuerdo 0:1

7e minuut.
Almanza met een sublieme pass. Herrón rent richting de bal. Marín speelt de bal door. Neira rent richting de bal. Neira schiet op doel. Paal! Galán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real cartagena - No me acuerdo 1:1

39e minuut.
Yate rent richting de bal. Yate geeft een hoge lob. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 44%, No me acuerdo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real cartagena - No me acuerdo 1:1

49e minuut.
Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráquira onderschept slim de pass. Ráquira geeft een lange en hoge pass. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morales Otero is nu in balbezit. Morales Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. León begaat een overtreding. León krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - No me acuerdo 1:2

62e minuut.
Inworp. Ráquira met een snelle inworp. Millán rent richting de bal. Millán geeft een hoge lob. Basto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ráquira zal de hoekschop nemen. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 54%, No me acuerdo 46%.
real cartagena - No me acuerdo 1:2