Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atl. Huila Fvck Off FC
NUEVA Tactiek 4321
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


43e minuut.
Sanmiguel geeft de bal voor. Ovalle kopt de bal weg. Ramírez is nu in balbezit. Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Boada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 42%, Fvck Off FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atl. Huila - Fvck Off FC 0:0

53e minuut.
Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle speelt de bal door. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada draait met de bal, schiet en ... Barbini bokst de bal weg.

65e minuut.
Rai is nu in balbezit. Rai geeft een lange en hoge pass. Coral kopt de bal weg. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - Fvck Off FC 0:1

67e minuut.
Toche is nu in balbezit. Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Martelo rent richting de bal. Martelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atl. Huila - Fvck Off FC 1:1

71e minuut.
Rai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ladino de bal. Ladino met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Coral geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Landazábal de bal. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atl. Huila - Fvck Off FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atl. Huila 51%, Fvck Off FC 49%.
Atl. Huila - Fvck Off FC 1:2