Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Te Jodes Boceto FC
Toño Tactiek 442 BOCETO
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 37.8
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Banchio rent richting de bal. Banchio geeft een lange en hoge pass. Colombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Vinereanu de bal. Gniadek rent richting de bal. Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Colombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek met een sublieme pass. Suárez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Martín haalt uit met een fantastische trap. Albán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:2

16e minuut.
Banchio rent richting de bal. Banchio speelt de bal door. Klungelig pakt Suárez Martín de bal. Banchio geeft de bal voor. Colombi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Suárez Martín passt de bal in één keer door. Banchio speelt de bal door. Gamero probeert de bal met de borst te controleren. Raczek is nu in balbezit. Raczek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:3

32e minuut.
Gavilán met een sublieme pass. Colombi heeft problemen om de bal te vangen. Cassaretto rent richting de bal. Colombi onderschept slim de pass. Colombi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arensby bereikt de bal nog maar net als eerste. Arensby geeft een hoge lob. Colombi is nu in balbezit. Colombi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Raczek rent richting de bal. Poluakan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Banchio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Colombi is nu in balbezit. Colombi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Te Jodes 69%, Boceto FC 31%.
Te Jodes - Boceto FC 0:3

46e minuut.
Arensby probeert naar een medespeler te passen. Pajković met een sublieme pass. Banchio met een sublieme pass. Suárez Martín heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Martín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek passt de bal in één keer door. Colombi is nu in balbezit. Colombi schiet op doel. Albán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:4

57e minuut.
Kobayashi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrade komt het veld opgelopen. Banchio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:5

66e minuut.
Suárez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Martín geeft een lange en hoge pass. Daar is del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombi rent richting de bal. Colombi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:6

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morales trapt de bal weg. Arensby kopt de bal weg. Colombi kan de bal niet met de borst controleren. Colombi geeft een hoge lob. Albán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gniadek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gamero heeft problemen om de bal te vangen. Blanco is nu in balbezit. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:7

73e minuut.
Gniadek geeft een hoge lob. Banchio rent richting de bal. Banchio passt de bal met de wreef. Suárez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Martín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:8

77e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Poluakan is nu in balbezit. Suárez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Martín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Te Jodes - Boceto FC 0:9

90e minuut.
Arensby rent richting de bal. Arensby geeft een lange en hoge pass. Colombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombi schiet op doel. Albán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Te Jodes 77%, Boceto FC 23%.
Te Jodes - Boceto FC 0:9