Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attyrory Antelopes the green warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Kenny is nu in balbezit. May verovert de bal door een tackle van achteren. May passt de bal zonder na te denken. Foxton is nu in balbezit. Foxton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carsley met een sublieme pass. McKenna heeft problemen om de bal te vangen. Carsley probeert naar een medespeler te passen. Foxton rent richting de bal. Foxton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - the green warriors 1:0

34e minuut.
Askin passt de bal met de wreef. Daar is Foley Sheridan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foxton is nu in balbezit. Foxton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Champaneri de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 37%, the green warriors 63%.
Attyrory Antelopes - the green warriors 1:0

46e minuut.
Heary passt de bal in één keer door. Daar is Waight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askin is nu in balbezit. Foxton is nu in balbezit. Foxton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
McKenna probeert naar een medespeler te passen. Askin is nu in balbezit. Waight schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waight krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Education geeft de bal voor. Waight is nu in balbezit. Waight passt de bal zonder na te denken. Kenny is nu in balbezit. Kenny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Foxton verovert de bal door een tackle van achteren. Waight rent richting de bal. Waight passt de bal in één keer door. Heary is nu in balbezit. Heary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 54%, the green warriors 46%.
Attyrory Antelopes - the green warriors 1:0