Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Imperdíveis F.C. FilgasTeam
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Alfafa is nu in balbezit. Alfafa passt de bal in één keer door. Domiciano rent richting de bal. Domiciano haalt uit met een fantastische trap. Djibutiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 1:0

9e minuut.
Rossetti passt de bal met de wreef. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli met een sublieme pass. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alfafa verovert de bal door een tackle van achteren. Soto rent richting de bal. Mauad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mauad krijgt een gele kaart. Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mauad probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soto neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 2:0

26e minuut.
Rossetti is nu in balbezit. Rossetti geeft een hoge lob. Mauad bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiciano verovert de bal door een tackle van achteren. Domiciano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 3:0

35e minuut.
Barba onderschept slim de pass. Alfafa probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiciano is nu in balbezit. Domiciano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alfafa is nu in balbezit. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli geeft een hoge lob. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jacomelli geeft de bal voor. Mihoc probeert naar een medespeler te passen. Barba heeft problemen om de bal te vangen. Panamenho is nu in balbezit. Panamenho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ticudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticudo geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihoc de bal. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... Barrichello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Imperdíveis F.C. 37%, FilgasTeam 63%.
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 3:1

72e minuut.
Brás probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ticudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticudo passt de bal met de wreef. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rossetti is nu in balbezit. de Lima rent richting de bal. de Lima probeert naar een medespeler te passen. Domiciano rent richting de bal. Domiciano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Imperdíveis F.C. 64%, FilgasTeam 36%.
Os Imperdíveis F.C. - FilgasTeam 3:1