Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potiguar FC Ypiranga-AP
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Calão de bal onder controle te krijgen. Pedroni is nu in balbezit. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Calão is nu in balbezit. Calão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Calão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixe is nu in balbezit. Calão schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peixe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Peixe kan niet meer verder spelen. Pardilha komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Braga kopt de bal weg. Ponte de Brito rent richting de bal. Muniz onderschept slim de pass. Calão rent richting de bal. Calão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Braga is nu in balbezit. Gonzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Potiguar FC - Ypiranga-AP 1:0

37e minuut.
Capel geeft de bal voor. Klungelig pakt Pedroni de bal. Braga is nu in balbezit. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potiguar FC 45%, Ypiranga-AP 55%.
Potiguar FC - Ypiranga-AP 1:0

54e minuut.
Navegador is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tesser. Navegador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedroni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tianno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potiguar FC - Ypiranga-AP 2:0

55e minuut.
Piazza geeft de bal voor. Pardilha kopt de bal weg. Daar is Preterotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão is nu in balbezit. Calão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Silvério kopt de bal weg. Daar is Pedroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroni geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tesser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badra Neto komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Silvério is nu in balbezit. Ponte de Brito onderschept slim de pass. Ponte de Brito probeert naar een medespeler te passen. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potiguar FC 39%, Ypiranga-AP 61%.
Potiguar FC - Ypiranga-AP 2:0