Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSV Blau-Weiß Chemnitz TUS Gladbach 1920 E.V.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Teipel verovert de bal door een tackle van achteren. Teipel geeft de bal voor. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann draait met de bal, schiet en ... Rudhof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judt bokst de bal weg.

26e minuut.
Gründler probeert naar een medespeler te passen. Lokvenc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Döller. Döller krijgt een gele kaart. Gründler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drögemeier komt het veld opgelopen. Galas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klank speelt de bal door. Tebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Teipel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Döller met een snelle inworp. Fiederer rent richting de bal. Fiederer geeft de bal voor. Pinkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 42%, TUS Gladbach 1920 E.V. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:0

51e minuut.
Auermann is nu in balbezit. Rudhof rent richting de bal. Auermann rent richting de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Döller passt de bal met de wreef. Teipel rent richting de bal. Teipel passt de bal zonder na te denken. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tebel probeert naar een medespeler te passen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer speelt de bal door. Drögemeier rent richting de bal. Drögemeier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Galas geeft een lange en hoge pass. Rudhof kopt de bal weg. Klank heeft problemen om de bal te vangen. Babl rent richting de bal. Babl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Babl rent richting de bal. Rieken verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babl. Babl krijgt een gele kaart. Rieken raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rieken kan niet meer verder spelen. Ibold komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebel geeft een lange en hoge pass. Döller is nu in balbezit. Döller passt de bal in één keer door. Maierbode probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 55%, TUS Gladbach 1920 E.V. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:0