Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Chroma Comeback FC
Normal Tactiek d
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.9
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Jerković rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vieira ... Strafschop! Jerković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. N`Zogbia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:1

10e minuut.
Roze passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vieira de bal. Nică is nu in balbezit. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Desprez geeft een lange en hoge pass. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă passt de bal in één keer door. Xuân Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Hòa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jerković rent richting de bal. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Jerković speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. N`Zogbia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:2

24e minuut.
Pesarini met een sublieme pass. Calvinista speelt de bal door. Daar is Paulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică onderschept slim de pass. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:3

30e minuut.
Domański probeert naar een medespeler te passen. Desprez rent richting de bal. Nică onderschept slim de pass. Nică draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:4

32e minuut.
Xuân Hòa passt de bal in één keer door. Nică is nu in balbezit. Vieira rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Xuân Hòa probeert naar een medespeler te passen. Nică is nu in balbezit. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Xuân Hòa speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Doeltrap. N`Zogbia met een harde bal richting middenveld. Xuân Hòa kopt de bal weg. Klungelig pakt Domański de bal. Domański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Domański is nu in balbezit. Riche maakt een afschuwelijke overtreding. Domański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korodowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Gauthier de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 73%, Comeback FC 27%.
Sporting Chroma - Comeback FC 0:4

48e minuut.
Pesarini met een sublieme pass. Maderna speelt de bal door. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Korodowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Paulin de bal. Domański met een sublieme pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:5

55e minuut.
Riche is nu in balbezit. Domański is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riche. Riche krijgt een gele kaart. Domański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korodowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een hoge lob. Desprez kan de bal niet met de borst controleren. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:6

59e minuut.
Xuân Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Hòa speelt de bal door. Miriuţă probeert de bal aan de voet te houden. Domański is nu in balbezit. Domański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:7

62e minuut.
Korodowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Vieira de bal. Jerković probeert naar een medespeler te passen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:8

73e minuut.
Xuân Hòa speelt de bal door. Domański is nu in balbezit. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:9

77e minuut.
Xuân Hòa onderschept slim de pass. Xuân Hòa speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:10

80e minuut.
Xuân Hòa geeft een lange en hoge pass. Riche kopt de bal weg. Korodowski is nu in balbezit. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:11

82e minuut.
Calvinista kopt de bal weg. Klungelig pakt Gauthier de bal. Domański is nu in balbezit. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski passt de bal met de wreef. Jerković speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 79%, Comeback FC 21%.
Sporting Chroma - Comeback FC 0:12