Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Birgi Arrosticini
4-4-2 base Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen very good


10e minuut.
Pankrath onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumeo met een snelle inworp. Alcazar is nu in balbezit. Alcazar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Monzani passt de bal zonder na te denken. Della Maggiore rent richting de bal. Obuvník verovert de bal door een tackle van achteren. Obuvník geeft een lange en hoge pass. Pazderski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadiou geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Della Maggiore de bal onder controle te krijgen. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija haalt uit met een fantastische trap. Taralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankrath onderschept slim de pass. Corrao rent richting de bal. Corrao geeft een hoge lob. Pazderski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Obuvník verovert de bal door een tackle van achteren. Obuvník passt de bal met de wreef. Cadiou onderschept slim de pass. Pazderski rent richting de bal. Pazderski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Burlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujaklija onderschept slim de pass. Vujaklija met een sublieme pass. Tuczek is nu in balbezit. Tuczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fumeo kopt de bal weg. Tuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczek passt de bal zonder na te denken. Alcazar rent richting de bal. Alcazar haalt uit met een fantastische trap. Mijakowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Birgi 56%, Arrosticini 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Birgi - Arrosticini 0:0

48e minuut.
Vujaklija geeft een lange en hoge pass. Lo Piparo rent richting de bal. Pazderski rent richting de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ... Cadiou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Garré de bal. Drulák is nu in balbezit. Drulák passt de bal in één keer door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Iskanyan komt het veld opgelopen. Pankrath met de inworp. Garré is nu in balbezit. Garré probeert naar een medespeler te passen. Tuczek rent richting de bal. Tuczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Garré kopt de bal weg. Monzani is nu in balbezit. Alcazar begaat een overtreding. Alcazar krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Šormaz neemt vlug de vrije trap. Lo Piparo kopt de bal weg. Burlić heeft problemen om de bal te vangen. Pazderski rent richting de bal. Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Taralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lo Piparo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Piparo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Birgi - Arrosticini 0:1

75e minuut.
Bunghez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lo Piparo heeft problemen om de bal te vangen. Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Garré passt de bal zonder na te denken. Alcazar rent richting de bal. Alcazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Della Maggiore met een sublieme pass. Alcazar is nu in balbezit. Alcazar speelt de bal door. Tuczek rent richting de bal. Tuczek haalt uit met een fantastische trap. Mijakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vujaklija is nu in balbezit. Bunghez onderschept slim de pass. Bunghez met een sublieme pass. Tuczek rent richting de bal. Tuczek draait met de bal, schiet en ... Mijakowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Birgi 48%, Arrosticini 52%.
A.C. Birgi - Arrosticini 0:1