Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath Of The Righteous Real Kazzimmino
TryoutB Tactiek Super Nuova
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Cofferati met een sublieme pass. Arancibia met een sublieme pass. Blaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sobrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ducháček rent richting de bal. Ponichter verovert de bal door een tackle van achteren. Ponichter geeft een hoge lob. Zanchetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Blaser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pečiva de bal. Moioli rent richting de bal. Blaser onderschept slim de pass. Blaser geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanchetti kan de bal niet met de borst controleren. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanchetti probeert de bal met de borst te controleren. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 0:1

10e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Arancibia draait met de bal, schiet en ... Scutaru probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sobrero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanchetti controleert de bal met de borst. Blaser rent richting de bal. Blaser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Scutaru de bal. Zanchetti is nu in balbezit. Tempsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tempsky krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gniza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ducháček speelt de bal door. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cofferati onderschept slim de pass. Cofferati geeft de bal voor. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ponichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducháček onderschept slim de pass. Ducháček passt de bal zonder na te denken. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Blaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofferati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofferati passt de bal met de wreef. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Tempsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arancibia rent richting de bal. Zanchetti is nu in balbezit. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 0:3

42e minuut.
Zanchetti is nu in balbezit. Tempsky verovert de bal door een tackle van achteren. Tempsky speelt de bal door. Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Tatu geeft de bal voor. García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus schiet op doel. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 1:3

43e minuut.
Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 58%, Real Kazzimmino 42%.
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 2:3

48e minuut.
Vega Mena maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanchetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tempsky. Zanchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponichter wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ducháček met een sublieme pass. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi speelt de bal door. Blaser is nu in balbezit. Blaser draait met de bal, schiet en ... Paal! Selymes bokst de bal weg. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 2:4

74e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal met de wreef. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus draait met de bal, schiet en ... García bokst de bal weg.

76e minuut.
Zanchetti speelt de bal door. Sobrero heeft problemen om de bal te vangen. Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Selymes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Cofferati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofferati geeft een hoge lob. Constantinescu kan de bal niet met de borst controleren. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 53%, Real Kazzimmino 47%.
Wrath Of The Righteous - Real Kazzimmino 2:5