Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona WEEDSjoint
433 ACV pro Gun Tactiek indica
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


13e minuut.
Taveri kopt de bal weg. Daar is Altamura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engl rent richting de bal. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:1

16e minuut.
Taveri is nu in balbezit. Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Plešnica rent richting de bal. Plešnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek geeft de bal voor. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap. Habilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Nef heeft problemen om de bal te vangen. Engl bereikt de bal nog maar net als eerste. Engl probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plešnica zal de hoekschop nemen. Sârbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 62%, WEEDSjoint 38%.
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:2

46e minuut.
Jaansen komt het veld opgelopen. Marteau passt de bal zonder na te denken. Plešnica rent richting de bal. Bascini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plešnica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Marteau heeft problemen om de bal te vangen. De Palma met een sublieme pass. Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:3

65e minuut.
Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosveld onderschept slim de pass. Jaansen is nu in balbezit. Marinacci verovert de bal door een tackle van achteren. Marinacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nunes trapt de bal weg. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Marinacci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marinacci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Fregapane kopt de bal weg. Daar is Nef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef onderschept slim de pass. Nef draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marteau rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nef geeft een hoge lob. Sârbulescu kopt de bal weg. Fregapane heeft problemen om de bal te vangen. Marteau onderschept slim de pass. Marteau draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 61%, WEEDSjoint 39%.
A.C. Verona - WEEDSjoint 0:4