Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKragas White Sharks bubu dj
Normal Tactiek bubu 442
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Faltoso heeft problemen om de bal te vangen. Gialanella rent richting de bal. Cuneo is nu in balbezit. Gialanella onderschept slim de pass. Gialanella probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saenz rent richting de bal. Saenz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Paternostro passt de bal in één keer door. Faltoso rent richting de bal. Faltoso passt de bal met de wreef. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Carai geeft een hoge lob. Inworp. Gialanella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jianu rent richting de bal. Jianu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gialanella probeert naar een medespeler te passen. Faltoso rent richting de bal. Faltoso passt de bal met de wreef. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saenz rent richting de bal. Saenz passt de bal zonder na te denken. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Carai heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:1

31e minuut.
Kantić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoppi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Misischia met de inworp. Paternostro rent richting de bal. Paternostro speelt de bal door. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:2

33e minuut.
Bimba passt de bal met de wreef. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso passt de bal zonder na te denken. Saenz is nu in balbezit. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Fornaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu probeert naar een medespeler te passen. Gialanella met een sublieme pass. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:3

44e minuut.
Paternostro onderschept slim de pass. Paternostro probeert naar een medespeler te passen. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso heeft problemen om de bal te vangen. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Fornaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baglione is nu in balbezit. Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Saenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 79%, bubu dj 21%.
AKragas White Sharks - bubu dj 0:4

47e minuut.
Misischia geeft de bal voor. Zapiec geeft de bal voor. Carai kopt de bal weg. Faltoso rent richting de bal. Faltoso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Paternostro probeert de bal met de borst te controleren. Paternostro probeert naar een medespeler te passen. Faltoso rent richting de bal. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:5

58e minuut.
Paternostro passt de bal met de wreef. Gialanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialanella probeert naar een medespeler te passen. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Fornaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:6

62e minuut.
Paternostro is nu in balbezit. Paternostro passt de bal in één keer door. Gazzè bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia geeft de bal voor. Fornaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carai controleert de bal met de borst. Faltoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:7

63e minuut.
Daar is Confusioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltoso rent richting de bal. Faltoso passt de bal zonder na te denken. Gazzè bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzè passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Paternostro rent richting de bal. Paternostro speelt de bal door. Daar is Baglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Confusioni geeft een hoge lob. Zoppi probeert naar een medespeler te passen. Cuneo heeft problemen om de bal te vangen. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Misischia met de inworp. Paternostro is nu in balbezit. Paternostro geeft de bal voor. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Misischia met een sublieme pass. Paternostro is nu in balbezit. Paternostro geeft de bal voor. Faltoso rent richting de bal. Faltoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Scariati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zapiec de bal. Zapiec passt de bal zonder na te denken. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz schiet op doel. Fornaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKragas White Sharks - bubu dj 0:8

89e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz passt de bal in één keer door. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso draait met de bal, schiet en ... Fornaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKragas White Sharks 81%, bubu dj 19%.
AKragas White Sharks - bubu dj 0:8