Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus Petrosino HC
boom Tactiek rombo 2
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Wdowiak speelt de bal door. Pukkila probeert de bal met de borst te controleren. Pukkila met een sublieme pass. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka haalt uit met een fantastische trap. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
López Ruano kopt de bal weg. Švadlenka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kufel. Kufel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pečkauskis is nu in balbezit. Pečkauskis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bočan de bal. Bočan geeft een lange en hoge pass. Defraeye krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel passt de bal in één keer door. Semrau is nu in balbezit. Semrau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Uk-Byung is nu in balbezit. Uk-Byung geeft een lange en hoge pass. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlenka speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau passt de bal met de wreef. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Peñafiel geeft een lange en hoge pass. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka passt de bal zonder na te denken. Semrau rent richting de bal. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Varipapa bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano onderschept slim de pass. López Ruano passt de bal met de wreef. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Peñafiel passt de bal met de wreef. Galinho is nu in balbezit. Galinho speelt de bal door. Švadlenka is nu in balbezit. Švadlenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 27%, Petrosino HC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceratus - Petrosino HC 0:0

46e minuut.
Wdowiak heeft problemen om de bal te vangen. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila verovert de bal door een tackle van achteren. Pukkila geeft een hoge lob. Semrau springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 1:0

48e minuut.
López Ruano rent richting de bal. López Ruano passt de bal zonder na te denken. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Švadlenka kopt de bal weg. Semrau is nu in balbezit. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano draait met de bal, schiet en ... Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 2:0

51e minuut.
Duquesne geeft een lange en hoge pass. Pukkila kopt de bal weg. López Ruano rent richting de bal. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uk-Byung met een sublieme pass. Klungelig pakt Kufel de bal. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ... Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 3:0

62e minuut.
Ajata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho geeft een lange en hoge pass. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau geeft een lange en hoge pass. Paal! Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Pukkila probeert naar een medespeler te passen. Švadlenka is nu in balbezit. Švadlenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Švadlenka kopt de bal weg. Kufel met een sublieme pass. Duquesne heeft problemen om de bal te vangen. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gâlcă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pukkila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Švadlenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlenka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
López Ruano onderschept slim de pass. López Ruano met een sublieme pass. Švadlenka rent richting de bal. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 30%, Petrosino HC 70%.
vinceratus - Petrosino HC 3:0