Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-17 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0141
  • Stadion: finasz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
finasz ACFOREVERAB
Normal Tactiek Sex
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Mihăilă draait met de bal, schiet en ... Ficek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez draait met de bal, schiet en ... Mihăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Anthonissen heeft problemen om de bal te vangen. Strzałkowski is nu in balbezit. Rajtar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajtar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mihăilă rent richting de bal. Ficek is nu in balbezit. Casas Pérez rent richting de bal. Casas Pérez schiet op doel. Franus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
finasz - ACFOREVERAB 0:1

34e minuut.
Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtar is nu in balbezit. Edge onderschept slim de pass. Edge geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Edge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anthonissen de bal. Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Mihăilă rent richting de bal. Mihăilă schiet op doel. Franus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Oglocki rent richting de bal. Dulański onderschept slim de pass. Dulański speelt de bal door. Mihăilă rent richting de bal. Mihăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anthonissen heeft problemen om de bal te vangen. Anthonissen speelt de bal door. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski draait met de bal, schiet en ... Drohojowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anthonissen zal de hoekschop nemen. Daar is Puźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas Pérez rent richting de bal. Casas Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finasz 77%, ACFOREVERAB 23%.
finasz - ACFOREVERAB 0:1

51e minuut.
Casas Pérez geeft de bal voor. Strzałkowski is nu in balbezit. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă haalt uit met een fantastische trap. Franus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
finasz - ACFOREVERAB 0:2

61e minuut.
Puźniak met de inworp. Madariaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oglocki. Oglocki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rydzyk probeert de bal aan de voet te houden. Edge is nu in balbezit. Edge passt de bal zonder na te denken. Anthonissen heeft problemen om de bal te vangen. Anthonissen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Overton geeft de bal voor. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk speelt de bal door. Mihăilă rent richting de bal. Mihăilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mistrz passt de bal zonder na te denken. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen speelt de bal door. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Anthonissen met de inworp. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski passt de bal zonder na te denken. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Puźniak geeft de bal voor. Inworp. Madariaga met de inworp. Strzałkowski is nu in balbezit. Strzałkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
finasz - ACFOREVERAB 0:3

87e minuut.
Mistrz geeft een hoge lob. Dulański rent richting de bal. Dulański geeft een lange en hoge pass. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă haalt uit met een fantastische trap. Franus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
finasz - ACFOREVERAB 0:4

89e minuut.
Drohojowski geeft een hoge lob. Inworp. Anthonissen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: finasz 67%, ACFOREVERAB 33%.
finasz - ACFOREVERAB 0:4