Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACFOREVERAB Lutkos Blancos C.F.
Sex Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Muratlı kopt de bal weg. Gała probeert de bal aan de voet te houden. Pedrun rent richting de bal. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kębrowski geeft de bal voor. Pedrun probeert de bal aan de voet te houden. Pedrun passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 1:0

10e minuut.
Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski passt de bal zonder na te denken. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Pedrun rent richting de bal. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Madariaga met een sublieme pass. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 2:0

21e minuut.
Liszewski rent richting de bal. Muratlı is nu in balbezit. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Sevasta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 2:1

25e minuut.
Madariaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piwoński de bal. Pedrun rent richting de bal. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 3:1

32e minuut.
Pedrun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kostrubski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nyczko controleert de bal met de borst. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Gała passt de bal in één keer door. Varano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyczko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 39%, Lutkos Blancos C.F. 61%.
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 3:1

48e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Loyola is nu in balbezit. Loyola passt de bal met de wreef. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Zganiacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 4:1

52e minuut.
Nyczko passt de bal met de wreef. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski geeft een lange en hoge pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Madariaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu passt de bal in één keer door. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 5:1

63e minuut.
Siboiu passt de bal zonder na te denken. Madariaga met een sublieme pass. Buftea met een sublieme pass. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zadwórny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kębrowski met de inworp. Nyczko is nu in balbezit. Nyczko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Liszewski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Negreanu kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een hoge lob. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 37%, Lutkos Blancos C.F. 63%.
ACFOREVERAB - Lutkos Blancos C.F. 6:1