Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligocianka Karambol Świdnik
Normal Tactiek Q
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 28.7
poor Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


10e minuut.
Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu speelt de bal door. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:1

20e minuut.
Lentner passt de bal in één keer door. Szatanik rent richting de bal. Radwan onderschept slim de pass. Radwan geeft een lange en hoge pass. Cuerdo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Radwan geeft de bal voor. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:2

24e minuut.
Daar is Bolanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolanowski passt de bal zonder na te denken. Cuerdo rent richting de bal. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu passt de bal in één keer door. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal in één keer door. Nedelescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rychlik passt de bal in één keer door. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan passt de bal in één keer door. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 70%, Karambol Świdnik 30%.
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:2

51e minuut.
Lentner probeert naar een medespeler te passen. Bolanowski rent richting de bal. Raj speelt de bal door. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jełowicki probeert wanhopig de bal te grijpen. Jełowicki speelt de bal door. Nedelescu kopt de bal weg. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:3

53e minuut.
Cuerdo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rychlik. Cuerdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonnaud springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sudrawski is nu in balbezit. Bonnaud onderschept slim de pass. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:4

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jełowicki trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radwan met de inworp. Bolanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jełowicki trapt de bal weg van het doel. Bolanowski rent richting de bal. Bolanowski met een sublieme pass. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:5

64e minuut.
Szymborski speelt de bal door. Kwidziński is nu in balbezit. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuerdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuerdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Jełowicki trapt de bal weg van het doel. Nedelescu kopt de bal weg. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:6

70e minuut.
Sudrawski geeft de bal voor. Azpilikueta kopt de bal weg. Bolanowski speelt de bal door. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:7

80e minuut.
Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud passt de bal zonder na te denken. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Lentner rent richting de bal. Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski geeft een lange en hoge pass. Jełowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:8

90e minuut.
Klungelig pakt Zajdel de bal. Rancāns is nu in balbezit. Rancāns geeft een lange en hoge pass. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolanowski kopt de bal weg. Radwan is nu in balbezit. Radwan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligocianka 76%, Karambol Świdnik 24%.
Ligocianka - Karambol Świdnik 0:8