Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MŁK Semper paratus
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziewulski trapt de bal weg. Petelski kopt de bal weg. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łydkowski met een sublieme pass. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś passt de bal met de wreef. Korzym rent richting de bal. Korzym haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski begaat een overtreding. Łydkowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Rękoś is nu in balbezit. Rękoś schiet op doel. Matusewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Petelski rent richting de bal. Strzykalski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polewicz. Polewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 36%, Semper paratus 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MŁK - Semper paratus 0:0

47e minuut.
Beszczyński rent richting de bal. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek passt de bal met de wreef. Cieplewicz is nu in balbezit. Cieplewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MŁK - Semper paratus 0:1

56e minuut.
Wdowczyk passt de bal in één keer door. Korzym rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzykalski. Strzykalski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Stolarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petelski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Petelski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petelski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Korzym is nu in balbezit. Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś maakt een afschuwelijke overtreding. Rękoś krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Korzym rent richting de bal. Strzykalski is nu in balbezit. Korzym is nu in balbezit. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MŁK 44%, Semper paratus 56%.
FC MŁK - Semper paratus 0:1