Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Lniano fc bancelona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


18e minuut.
Szadecki speelt de bal door. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński geeft een lange en hoge pass. Dąbal rent richting de bal. Dąbal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - fc bancelona 0:1

27e minuut.
Srebrny rent richting de bal. Srebrny passt de bal in één keer door. Daar is Pielecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maczkowski is nu in balbezit. Rapacki onderschept slim de pass. Rapacki probeert naar een medespeler te passen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - fc bancelona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 49%, fc bancelona 51%.
Czarni Lniano - fc bancelona 0:2

64e minuut.
Stalmach met een sublieme pass. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stachnik krijgt een gele kaart. Kundys raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kundys kan niet meer verder spelen. Kondracki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Piwowar onderschept slim de pass. Buchla onderschept slim de pass. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Lniano - fc bancelona 0:3

82e minuut.
Rapacki met een sublieme pass. Stachnik is nu in balbezit. Mazak rent richting de bal. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stachnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Lniano 65%, fc bancelona 35%.
Czarni Lniano - fc bancelona 0:3