Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KMM Alkopoli Fifecity
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski draait met de bal, schiet en ... Suwała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMM Alkopoli - Fifecity 0:1

12e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Anders onderschept slim de pass. Anders geeft een lange en hoge pass. Sowa rent richting de bal. Sowa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KMM Alkopoli - Fifecity 1:1

15e minuut.
Fabjański is nu in balbezit. Fabjański speelt de bal door. Skrobowski probeert naar een medespeler te passen. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMM Alkopoli - Fifecity 1:2

19e minuut.
Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft een lange en hoge pass. Sowa rent richting de bal. Sowa haalt uit met een fantastische trap. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kula rent richting de bal. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski geeft een lange en hoge pass. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowa maakt een afschuwelijke overtreding. Sowa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Brodziński de bal. Wichorowski is nu in balbezit. Brodziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brodziński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMM Alkopoli 47%, Fifecity 53%.
KMM Alkopoli - Fifecity 1:2

48e minuut.
Wielgus met een sublieme pass. Brodziński kopt de bal weg. Gapiński kan de bal niet met de borst controleren. Anders onderschept slim de pass. Anders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders is nu in balbezit. Anders draait met de bal, schiet en ... Wielgus bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMM Alkopoli 49%, Fifecity 51%.
KMM Alkopoli - Fifecity 1:2