Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS POLNA NEW TORONTO
Normal Tactiek DVSN
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten poor
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Rózga rent richting de bal. Calandro onderschept slim de pass. Calandro draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ţiclău de bal. Ţiclău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - NEW TORONTO 0:1

13e minuut.
Karkoszka geeft de bal voor. Inworp. Scopel met een snelle inworp. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Toobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Toobal passt de bal zonder na te denken. Karkoszka heeft problemen om de bal te vangen. Clement rent richting de bal. Clement schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bakuń rent richting de bal. Bakuń probeert naar een medespeler te passen. Calandro is nu in balbezit. Clement rent richting de bal. Clement schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - NEW TORONTO 0:2

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scopel zal de hoekschop nemen. Bakuń krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Waśko de bal. Calandro rent richting de bal. Calandro schiet op doel. Tracz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Clement verovert de bal door een tackle van achteren. Waśko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clement raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toobal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Klungelig pakt Gutmański de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 77%, NEW TORONTO 23%.
KTS POLNA - NEW TORONTO 0:2

48e minuut.
Bakuń met een sublieme pass. Daar is Łyżwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toobal probeert naar een medespeler te passen. Calandro is nu in balbezit. Calandro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Waśko speelt de bal door. Toobal rent richting de bal. Toobal probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - NEW TORONTO 0:3

56e minuut.
Bakuń geeft de bal voor. Gutmański kopt de bal weg. Ţiclău heeft problemen om de bal te vangen. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Clement rent richting de bal. Łyżwiński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łyżwiński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău passt de bal met de wreef. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ... Tracz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 73%, NEW TORONTO 27%.
KTS POLNA - NEW TORONTO 0:3