Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA WARSZAWA sda
4-2-1-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński geeft een hoge lob. Krasuski kopt de bal weg. Porfiglio rent richting de bal. Porfiglio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Anielski trapt de bal weg. Inworp. Muczek met een snelle inworp. Porfiglio geeft een lange en hoge pass. Zagorakis krijgt zijn hoofd ertegen. Anielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Tutka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 1:0

17e minuut.
Dzierżak is nu in balbezit. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Zagorakis is nu in balbezit. Zagorakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Potoniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porfiglio met een snelle inworp. Klungelig pakt Muczek de bal. Muczek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 2:0

25e minuut.
Porfiglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Kmet rent richting de bal. Kmet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zagorakis rent richting de bal. Tutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zagorakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrieux neemt de penalty, wat een uithaal! Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 3:0

29e minuut.
Dzierżak is nu in balbezit. Porfiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Porfiglio speelt de bal door. Andrieux is nu in balbezit. Andrieux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Muczek geeft een lange en hoge pass. Kmet kopt de bal weg. Andrieux probeert de bal aan de voet te houden. Porfiglio is nu in balbezit. Porfiglio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Andrieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porfiglio is nu in balbezit. Porfiglio passt de bal met de wreef. Potoniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek onderschept slim de pass. Muczek geeft een hoge lob. Daar is Zagorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 13%, sda 87%.
LEGIA WARSZAWA - sda 3:0

49e minuut.
Andrieux heeft problemen om de bal te vangen. Kmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmet passt de bal met de wreef. Andrieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieux schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 4:0

56e minuut.
Dzierżak geeft een lange en hoge pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniera. Baniera krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Andrieux is nu in balbezit. Andrieux probeert naar een medespeler te passen. Kmet rent richting de bal. Kmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 5:0

73e minuut.
Porfiglio geeft de bal voor. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Andrieux rent richting de bal. Andrieux schiet op doel. Zagorakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Porfiglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muczek is nu in balbezit. Muczek geeft een hoge lob. Daar is Zagorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Andrieux passt de bal in één keer door. Zagorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zagorakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porfiglio neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 6:0

84e minuut.
Inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porfiglio probeert naar een medespeler te passen. Zagorakis is nu in balbezit. Zagorakis schiet op doel. Anielski bokst de bal weg. Andrieux is nu in balbezit. Andrieux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - sda 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 31%, sda 69%.
LEGIA WARSZAWA - sda 7:0