Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haski FC Wys Maz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Słoń rent richting de bal. Leśniarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragunek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ocieczek rent richting de bal. Załuski onderschept slim de pass. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Załuski is nu in balbezit. Celiński rent richting de bal. Celiński draait met de bal, schiet en ... Godylewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haski - FC Wys Maz 0:1

22e minuut.
Celiński rent richting de bal. Dolny onderschept slim de pass. Słoń rent richting de bal. Dolny verovert de bal door een tackle van achteren. Dolny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Czępiński kopt de bal weg. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft de bal voor. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haski - FC Wys Maz 1:1

40e minuut.
Załuski met een sublieme pass. Daar is Celiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny rent richting de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski is nu in balbezit. Celiński is nu in balbezit. Załuski is nu in balbezit. Celiński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 58%, FC Wys Maz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haski - FC Wys Maz 1:1

66e minuut.
Kałkus met een sublieme pass. Badziński heeft problemen om de bal te vangen. Czępiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czępiński krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Białek kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słoń met een snelle inworp. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Badziński is nu in balbezit. Badziński probeert naar een medespeler te passen. Celiński rent richting de bal. Celiński draait met de bal, schiet en ... Godylewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Białek rent richting de bal. Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewanowski speelt de bal door. Celiński is nu in balbezit. Celiński haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
haski - FC Wys Maz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 52%, FC Wys Maz 48%.
haski - FC Wys Maz 1:2