Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bolimów Trzy Róże
Normal Tactiek Aaa
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 26.3
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Daar is Sirait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirait is nu in balbezit. Sirait schiet op doel. Czerniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolimów - Trzy Róże 0:1

23e minuut.
Torák is nu in balbezit. Torák geeft de bal voor. Tokarczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirait onderschept slim de pass. Sirait haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Torák rent richting de bal. Siemieniuk onderschept slim de pass. Siemieniuk met een sublieme pass. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Ulacia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kumaty kopt de bal weg. Daar is Siemieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torák is nu in balbezit. Siemieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Judycki rent richting de bal. Judycki passt de bal met de wreef. Sirait rent richting de bal. Sirait schiet op doel. Czerniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sirait rent richting de bal. Sirait met een sublieme pass. Garboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboń schiet op doel. Czerniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolimów - Trzy Róże 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolimów 53%, Trzy Róże 47%.
FC Bolimów - Trzy Róże 0:2

54e minuut.
Sirait geeft een lange en hoge pass. Czerniak met een sublieme pass. Brzóska kopt de bal weg. Sirait bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirait haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tołyż kan de bal niet met de borst controleren. Judycki rent richting de bal. Judycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fomin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bieniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ozimkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska met een sublieme pass. Sirait rent richting de bal. Sirait draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Torák rent richting de bal. Tupalski onderschept slim de pass. Sirait tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirait krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolimów 61%, Trzy Róże 39%.
FC Bolimów - Trzy Róże 0:2