Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irlandia Trzy Róże
Normal Tactiek Aaa
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 29.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty passt de bal in één keer door. Torák is nu in balbezit. Torák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 0:1

6e minuut.
Kumaty speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słupecki met de inworp. Wolski rent richting de bal. Wolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
irlandia - Trzy Róże 1:1

14e minuut.
Kamrowski is nu in balbezit. Kozlica verovert de bal door een tackle van achteren. Kozlica passt de bal zonder na te denken. Torák is nu in balbezit. Torák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák passt de bal zonder na te denken. Abu-Bakr is nu in balbezit. Abu-Bakr geeft een lange en hoge pass. Wieloch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bąbel passt de bal zonder na te denken. Wolski is nu in balbezit. Kumaty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumaty krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Abu-Bakr probeert naar een medespeler te passen. Kudarík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudarík passt de bal zonder na te denken. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kamrowski rent richting de bal. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan passt de bal zonder na te denken. Torák rent richting de bal. Torák draait met de bal, schiet en ... Wieloch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:2

32e minuut.
Słupecki rent richting de bal. Kumaty verovert de bal door een tackle van achteren. Kumaty speelt de bal door. Klungelig pakt Torák de bal. Torák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:3

36e minuut.
Wieloch met een harde bal richting middenveld. Wolski kopt de bal weg. Piątek heeft problemen om de bal te vangen. Kudarík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudarík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irlandia 59%, Trzy Róże 41%.
irlandia - Trzy Róże 1:3

46e minuut.
Kudarík passt de bal zonder na te denken. Abu-Bakr probeert naar een medespeler te passen. Rejtan met een sublieme pass. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák schiet op doel. Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Kumaty rent richting de bal. Wolski onderschept slim de pass. Wolski met een sublieme pass. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kamrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jung onderschept slim de pass. Jung passt de bal in één keer door. Torák is nu in balbezit. Torák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan geeft de bal voor. Kudarík heeft problemen om de bal te vangen. Kudarík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:4

62e minuut.
Abu-Bakr speelt de bal door. Kudarík rent richting de bal. Kudarík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torák de bal. Torák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:5

65e minuut.
Kudarík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudarík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torák de bal. Torák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:6

66e minuut.
Ulacia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rejtan draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Wieloch trapt de bal weg van het doel. Kumaty controleert de bal met de borst. Kumaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bąbel passt de bal met de wreef. Gulă is nu in balbezit. Wolski verovert de bal door een tackle van achteren. Wolski draait met de bal, schiet en ... Kozlica probeert de bal aan de voet te houden. Ulacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Poloczek rent richting de bal. Kumaty onderschept slim de pass. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák schiet op doel. Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rejtan rent richting de bal. Rejtan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karakula de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:7

82e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Kumaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty verovert de bal door een tackle van achteren. Kumaty geeft een hoge lob. Wieloch bokst de bal weg. Torák rent richting de bal. Torák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Trzy Róże 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irlandia 75%, Trzy Róże 25%.
irlandia - Trzy Róże 1:8