Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SINGER CF SENSEMINA
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Anicito niet meer kan verder spelen. Brussa komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Carabajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein geeft de bal voor. Di Pollina rent richting de bal. Di Pollina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - SENSEMINA 0:1

17e minuut.
Cocconi kopt de bal weg. Klungelig pakt Berra de bal. Berra met een sublieme pass. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Elchechoury is nu in balbezit. Babaev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev verovert de bal door een tackle van achteren. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barbarossa probeert de bal met de borst te controleren. Cordoba verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groia. Groia krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Starzec rent richting de bal. Starzec passt de bal met de wreef. Babaev rent richting de bal. Babaev draait met de bal, schiet en ... Cibls probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 41%, SENSEMINA 59%.
SINGER CF - SENSEMINA 0:1

48e minuut.
Raniszewski met de inworp. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec geeft een lange en hoge pass. Babaev krijgt zijn hoofd ertegen. Cibls verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barbarossa zal de hoekschop nemen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev rent richting de bal. Babaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SINGER CF - SENSEMINA 1:1

67e minuut.
Elchechoury onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starzec met een snelle inworp. Groia rent richting de bal. Groia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SINGER CF - SENSEMINA 2:1

78e minuut.
Brussa trapt de bal weg van het doel. Bernstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbarossa. Barbarossa krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rodiño probeert naar een medespeler te passen. Groia is nu in balbezit. Groia speelt de bal door. Babaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SINGER CF 38%, SENSEMINA 62%.
SINGER CF - SENSEMINA 2:1