Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pintxo-Team Máster Class F.C.
pintxo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten redelijk
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. de la Peña probeert de bal aan de voet te houden. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś draait met de bal, schiet en ... Kokovios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 0:1

27e minuut.
Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallagher speelt de bal door. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov haalt uit met een fantastische trap. Prato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lepp geeft een hoge lob. Daar is Fetraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prorok is nu in balbezit. Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 37%, Máster Class F.C. 63%.
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 0:1

48e minuut.
Batsalov kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsalov verovert de bal door een tackle van achteren. Batsalov haalt uit met een fantastische trap. Lepp probeert de bal aan de voet te houden. Prato bokst de bal weg.

54e minuut.
Ghianda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghianda passt de bal in één keer door. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov draait met de bal, schiet en ... Prato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 1:1

56e minuut.
Prorok speelt de bal door. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu passt de bal in één keer door. Batsalov is nu in balbezit. Batsalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Gallagher rent richting de bal. Butulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Butulescu met een sublieme pass. Batsalov rent richting de bal. Batsalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Giannoulis kopt de bal weg. Daar is Verebes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Verebes onderschept slim de pass. Verebes haalt uit met een fantastische trap. Prato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 2:1

83e minuut.
Renda geeft de bal voor. Prorok heeft problemen om de bal te vangen. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś schiet op doel. Kokovios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 2:2

83e minuut.
Fetraś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Årseth komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kuświk geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Batsalov onderschept slim de pass. Batsalov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pintxo-Team 36%, Máster Class F.C. 64%.
Pintxo-Team - Máster Class F.C. 3:2