Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Kestrels Fc Pilsner Doubravka
MID1 Tactiek mmmm
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tůma is nu in balbezit. Pierre verovert de bal door een tackle van achteren. Pierre probeert naar een medespeler te passen. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dudáček geeft een hoge lob. Inworp. Pierre met een snelle inworp. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 1:0

9e minuut.
Poledna rent richting de bal. Szaranowicz onderschept slim de pass. Šachovský is nu in balbezit. Szaranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaranowicz schiet op doel. Panoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 2:0

11e minuut.
Szaranowicz passt de bal in één keer door. Pierre is nu in balbezit. Pierre passt de bal met de wreef. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 3:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Höppner trapt de bal weg van het doel. Pierre speelt de bal door. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Tůma de bal. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas passt de bal in één keer door. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szaranowicz controleert de bal met de borst. Höppner onderschept slim de pass. Sviridovas rent richting de bal. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap. Panoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 4:0

32e minuut.
Pierre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Höppner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap. Panoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 5:0

34e minuut.
Pierre speelt de bal door. Sarni is nu in balbezit. Sarni passt de bal zonder na te denken. Sviridovas rent richting de bal. Sviridovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 6:0

37e minuut.
Plachetka geeft de bal voor. Chvátal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pierre speelt de bal door. Sviridovas is nu in balbezit. Sviridovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Plachetka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szaranowicz met een snelle inworp. Sarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarni passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarni rent richting de bal. Sarni passt de bal zonder na te denken. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap. Panoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Kestrels 21%, Fc Pilsner Doubravka 79%.
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 6:0

47e minuut.
Sarni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarni passt de bal met de wreef. Sviridovas is nu in balbezit. Sviridovas draait met de bal, schiet en ... Höppner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Pierre de bal onder controle te krijgen. Szaranowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šachovský. Šachovský krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sarni is nu in balbezit. Sarni speelt de bal door. Sviridovas is nu in balbezit. Sviridovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 7:0

73e minuut.
Panoš trapt de bal weg. Sarni kopt de bal weg. Klungelig pakt Szaranowicz de bal. Szaranowicz schiet op doel. Panoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 8:0

76e minuut.
Sarni passt de bal zonder na te denken. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz passt de bal met de wreef. Sviridovas is nu in balbezit. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 9:0

86e minuut.
Höppner geeft een hoge lob. Szaranowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vähätupa geeft een hoge lob. Sviridovas rent richting de bal. Sviridovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Kestrels 21%, Fc Pilsner Doubravka 79%.
Raging Kestrels - Fc Pilsner Doubravka 9:0