Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Roma 1978 Raging Kestrels
Normal Tactiek MID1
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 38
average Schieten adequate
poor Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Pierre passt de bal met de wreef. Erşahin rent richting de bal. Erşahin passt de bal met de wreef. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap. Froněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas passt de bal in één keer door. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Froněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Roma 1978 - Raging Kestrels 0:1

25e minuut.
Postiglione kopt de bal weg. Semirád bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione probeert naar een medespeler te passen. Daar is Norek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norek geeft de bal voor. Chirumbolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Vähätupa onderschept slim de pass. Vähätupa geeft de bal voor. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Froněk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cidlina probeert naar een medespeler te passen. Aragón is nu in balbezit. Smolka verovert de bal door een tackle van achteren. Smolka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Roma 1978 - Raging Kestrels 1:1

45e minuut.
Pierre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erşahin de bal. Erşahin passt de bal zonder na te denken. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Roma 1978 65%, Raging Kestrels 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Roma 1978 - Raging Kestrels 1:1

51e minuut.
Smolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähätupa verovert de bal door een tackle van achteren. Vähätupa passt de bal in één keer door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Froněk bokst de bal weg. Erşahin kopt de bal weg. Froněk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Semirád bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierre verovert de bal door een tackle van achteren. Pierre speelt de bal door. Sviridovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sviridovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierre met de inworp. Reiss is nu in balbezit. Sviridovas onderschept slim de pass. Sviridovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pierre met de inworp. Vähätupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smolka krijgt een gele kaart. Vähätupa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Froněk trapt de bal weg van het doel. Vähätupa kopt de bal weg. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Uhlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierre onderschept slim de pass. Pierre probeert naar een medespeler te passen. Sviridovas is nu in balbezit. Sviridovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Roma 1978 - Raging Kestrels 1:2

89e minuut.
Sarni rent richting de bal. Erşahin is nu in balbezit. Omar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Roma 1978 75%, Raging Kestrels 25%.
AS Roma 1978 - Raging Kestrels 1:2