Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely points
pirat silnic Tactiek 433
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Pírek geeft een lange en hoge pass. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Golde de bal onder controle te krijgen. van Bommel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 1:0

7e minuut.
Dubec kopt de bal weg. Trada rent richting de bal. Trada passt de bal met de wreef. Garreau rent richting de bal. Garreau geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pírek kopt de bal weg. Glover rent richting de bal. Glover probeert naar een medespeler te passen. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli haalt uit met een fantastische trap. van Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pírek heeft problemen om de bal te vangen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kenchoshvili ... Strafschop! Kenchoshvili krijgt een gele kaart. Glover roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Glover kan niet meer verder spelen. Azəroğlu komt het veld opgelopen. Andreoli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 2:0

14e minuut.
Pírek rent richting de bal. Pírek passt de bal in één keer door. Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 3:0

21e minuut.
Dongchang heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongchang onderschept slim de pass. Fremel verovert de bal door een tackle van achteren. Fremel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Fremel is nu in balbezit. Fremel schiet op doel. De bal raakt de paal. Fremel is nu in balbezit. Fremel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laps is nu in balbezit. Fremel verovert de bal door een tackle van achteren. Fremel passt de bal zonder na te denken. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ferestrău met een sublieme pass. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân draait met de bal, schiet en ... Stafylidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 3:1

42e minuut.
Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu met een sublieme pass. Andreoli rent richting de bal. Andreoli draait met de bal, schiet en ... van Bommel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 4:1

45e minuut.
Fremel rent richting de bal. Laps begaat een overtreding. Fremel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenchoshvili met een snel genomen vrije trap. Fremel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 61%, points 39%.
decibely - points 4:1

63e minuut.
Stafylidis is nu in balbezit. Subotić geeft de bal voor. Azəroğlu kopt de bal weg. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fremel speelt de bal door. Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Serallegri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serallegri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kenchoshvili passt de bal met de wreef. Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Garreau met een sublieme pass. Fremel rent richting de bal. Fremel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân geeft een lange en hoge pass. Subotić is nu in balbezit. Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Golde geeft de bal voor. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău speelt de bal door. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Stafylidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Subotić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

78e minuut.
Golde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciacci passt de bal met de wreef. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu geeft een hoge lob. Trada is nu in balbezit. Dubec verovert de bal door een tackle van achteren. Dubec geeft de bal voor. van Bommel bokst de bal weg. Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ciacci passt de bal met de wreef. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu probeert naar een medespeler te passen. Andreoli heeft problemen om de bal te vangen. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - points 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 57%, points 43%.
decibely - points 5:1