Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CAMLIKOV FK Dynamo Vendoli
442NAiS Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 22.1
solid Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Groosjohan is nu in balbezit. Groosjohan geeft de bal voor. Knechtl is nu in balbezit. Tristá verovert de bal door een tackle van achteren. Tristá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Frugoni probeert de bal met de borst te controleren. Iványi is nu in balbezit. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pinter trapt de bal weg. Klungelig pakt Domašický de bal. Frugoni speelt de bal door. Iványi rent richting de bal. Iványi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 1:0

13e minuut.
Doeltrap. Pinter trapt de bal weg. Frugoni kopt de bal weg. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Frugoni heeft problemen om de bal te vangen. Frugoni speelt de bal door. Tristá rent richting de bal. Iványi rent richting de bal. Iványi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Frugoni speelt de bal door. Iványi rent richting de bal. Iványi geeft een hoge lob. Tristá is nu in balbezit. Tristá draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pinter trapt de bal weg van het doel. Schmalz kopt de bal weg. Daar is Helcl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi rent richting de bal. Iványi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmalz met een snelle inworp. Frugoni geeft de bal voor. Tristá springt en kopt de bal. Slawik controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kazda kopt de bal weg. Daar is Helcl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz geeft een lange en hoge pass. Tristá maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Slawik de bal. Domašický met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavičič de bal. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Miškovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmalz met een sublieme pass. Frugoni speelt de bal door. Iványi rent richting de bal. Iványi schiet op doel. Pinter bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmalz met de inworp. Frugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frugoni geeft de bal voor. Tristá maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Miškovský geeft een hoge lob. Pavičič is nu in balbezit. Groosjohan verovert de bal door een tackle van achteren. Groosjohan geeft de bal voor. Iványi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pinter met een harde bal richting middenveld. Tošenovský kopt de bal weg. Tristá rent richting de bal. Tristá draait met de bal, schiet en ... Slawik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 15%, FK Dynamo Vendoli 85%.
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 1:0

46e minuut.
Tošenovský met een sublieme pass. Klungelig pakt Broulík de bal. Iványi is nu in balbezit. Iványi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 2:0

48e minuut.
Groosjohan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavičič. Groosjohan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groosjohan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tristá kopt de bal weg. Daar is Iványi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 3:0

54e minuut.
Schmalz kopt de bal weg. Frugoni probeert naar een medespeler te passen. Tristá rent richting de bal. Tristá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 4:0

56e minuut.
Frugoni probeert naar een medespeler te passen. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Knechtl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knechtl krijgt een gele kaart. Iványi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Groosjohan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá draait met de bal, schiet en ... Slawik probeert de bal aan de voet te houden. Iványi rent richting de bal. Iványi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Frugoni speelt de bal door. Schmalz rent richting de bal. Schmalz probeert naar een medespeler te passen. Tristá rent richting de bal. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Groosjohan met een snelle inworp. Frugoni probeert naar een medespeler te passen. Iványi rent richting de bal. Tristá rent richting de bal. Tristá draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Frugoni speelt de bal door. Klungelig pakt Groosjohan de bal. Groosjohan met een sublieme pass. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pavičič onderschept slim de pass. Pavičič passt de bal in één keer door. Suttr probeert naar een medespeler te passen. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 5:0

69e minuut.
Tošenovský passt de bal met de wreef. Iványi rent richting de bal. Frugoni met een sublieme pass. Daar is Tristá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 6:0

76e minuut.
Frugoni met een sublieme pass. Iványi rent richting de bal. Iványi geeft de bal voor. Tristá springt en kopt de bal. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 7:0

78e minuut.
Schmalz geeft een lange en hoge pass. Groosjohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Groosjohan speelt de bal door. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farský met een snelle inworp. Schmalz geeft een hoge lob. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap. Pinter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Broulík kopt de bal weg. Groosjohan heeft problemen om de bal te vangen. Groosjohan geeft een hoge lob. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi draait met de bal, schiet en ... Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Iványi kopt de bal weg. Daar is Knechtl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel. Pinter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 15%, FK Dynamo Vendoli 85%.
FC CAMLIKOV - FK Dynamo Vendoli 8:0