Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Celtic Mejto FC Borek Maxx
Banan Tactiek
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten formidabel
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Šifta probeert naar een medespeler te passen. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli geeft een hoge lob. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Martinka trapt de bal weg van het doel. Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta passt de bal in één keer door. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Martinka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Částka is nu in balbezit. Částka geeft de bal voor. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel. Martinka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:1

14e minuut.
Tullius bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tullius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Částka ... Strafschop! Částka krijgt een gele kaart. Tullius raakt geblesseerd tijdens het duel. Merselj neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Šifta passt de bal zonder na te denken. Varhaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil met een sublieme pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:2

28e minuut.
Šifta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta met een sublieme pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:3

41e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifta is nu in balbezit. Šifta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varhaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varhaník schiet op doel. Martinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Šifta rent richting de bal. Šifta geeft een hoge lob. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník haalt uit met een fantastische trap. Martinka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 66%, FC Borek Maxx 34%.
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:4

53e minuut.
Rendón onderschept slim de pass. Rendón geeft de bal voor. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo met een sublieme pass. Merselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Salaš rent richting de bal. Salaš met een sublieme pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek schiet op doel. Picoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plíhal zal de hoekschop nemen. Chabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabert geeft een lange en hoge pass. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chabert rent richting de bal. Chabert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dusil met een snelle inworp. Zakopal geeft een lange en hoge pass. Martinka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutílek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:5

68e minuut.
Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil geeft een lange en hoge pass. Chabert kan de bal niet met de borst controleren. Kutílek rent richting de bal. Kutílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:6

68e minuut.
Kukkamo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Breslan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Částka rent richting de bal. Breslan begaat een overtreding. Částka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Částka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chabert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varhaník rent richting de bal. Varhaník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kutílek geeft een lange en hoge pass. Dusil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusil passt de bal zonder na te denken. Varhaník is nu in balbezit. Varhaník draait met de bal, schiet en ... Martinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Picoli kopt de bal weg. Dusil rent richting de bal. Dusil geeft de bal voor. Kutílek heeft problemen om de bal te vangen. Kutílek schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Celtic Mejto 52%, FC Borek Maxx 48%.
FC Celtic Mejto - FC Borek Maxx 0:6