Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-10 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Covco Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC OLTENIADA *Farul Constanţa*
ionut Tactiek 541 kkk1
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Ţânţar geeft de bal voor. Buitenspel voor Mettraux. Goede buitenspelval van de verdediging. Mercado neemt vlug de vrije trap. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Olivares onderschept slim de pass. Olivares geeft de bal voor. Hyjek is nu in balbezit. Hyjek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 1:0

5e minuut.
Mettraux geeft een lange en hoge pass. Piechniczek kopt de bal weg. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De Pasquale bokst de bal weg.

7e minuut.
Mercado kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 2:0

15e minuut.
Domide is nu in balbezit. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares passt de bal in één keer door. Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Ruciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 2:1

22e minuut.
Vlad passt de bal zonder na te denken. Deptuła rent richting de bal. Hyjek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyjek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek passt de bal in één keer door. Pérez speelt de bal door. Dożężka rent richting de bal. Dożężka draait met de bal, schiet en ... De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vlad probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mihić geeft de bal voor. Bitang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunaboyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Ţânţar kopt de bal weg. Filantropol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechniczek. Piechniczek krijgt een gele kaart. Filantropol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Filantropol kan niet meer verder spelen. Piţurcă komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pérez met een snelle inworp. Deptuła is nu in balbezit. Hyjek onderschept slim de pass. Hyjek geeft een hoge lob. Dożężka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLTENIADA 35%, *Farul Constanţa* 65%.
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 2:1

47e minuut.
Vlad speelt de bal door. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux passt de bal zonder na te denken. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Ruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Hyjek rent richting de bal. Hyjek geeft de bal voor. Dożężka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 3:1

52e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus rent richting de bal. Tyfus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met de inworp. Hyjek geeft een lange en hoge pass. Dożężka maakt een snoekduik en kopt de bal. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 4:1

55e minuut.
Klungelig pakt Domide de bal. Domide speelt de bal door. Piţurcă is nu in balbezit. Tyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek geeft een hoge lob. De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek passt de bal in één keer door. Daar is Tyfus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyfus schiet op doel. De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Tyfus rent richting de bal. Hyjek met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka rent richting de bal. Dożężka draait met de bal, schiet en ... De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 5:1

63e minuut.
Hyjek rent richting de bal. Hyjek passt de bal zonder na te denken. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus draait met de bal, schiet en ... De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 6:1

64e minuut.
Majkowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Murgovan stond buitenspel. Mihić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hyjek is nu in balbezit. Hyjek schiet op doel. De Pasquale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 7:1

67e minuut.
Deptuła verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek onderschept slim de pass. Hyjek probeert naar een medespeler te passen. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek met een sublieme pass. Dożężka is nu in balbezit. Dożężka haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale bokst de bal weg.

84e minuut.
Ţânţar met de inworp. Mihić is nu in balbezit. Mihić geeft een lange en hoge pass. Tyfus is nu in balbezit. Tyfus passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLTENIADA 29%, *Farul Constanţa* 71%.
FC OLTENIADA - *Farul Constanţa* 7:1