Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-14 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Plecati Acasa
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
JuventuS TeiuS FC Cocs
FC Cainii Rosii Tactiek fp
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Bronheiro rent richting de bal. Bronheiro passt de bal met de wreef. Grunwald met een sublieme pass. Noronha rent richting de bal. Noronha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:1

5e minuut.
Roider met de inworp. Makovec rent richting de bal. Makovec geeft een lange en hoge pass. Noronha rent richting de bal. Noronha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:2

7e minuut.
Bronheiro geeft de bal voor. Noronha is nu in balbezit. Gómez Sánchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gómez Sánchez krijgt een gele kaart. Noronha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noronha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:3

14e minuut.
Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec passt de bal in één keer door. Roider bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:4

16e minuut.
Grunwald verovert de bal door een tackle van achteren. Grunwald passt de bal met de wreef. Gómez Sánchez rent richting de bal. Noronha onderschept slim de pass. Noronha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:5

23e minuut.
Makovec passt de bal in één keer door. Bronheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro geeft de bal voor. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Siboiu rent richting de bal. Makovec probeert naar een medespeler te passen. Bronheiro geeft de bal voor. Noronha rent richting de bal. Noronha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 0:6

36e minuut.
Siboiu probeert de bal met de borst te controleren. Siboiu passt de bal in één keer door. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu geeft een lange en hoge pass. Caccia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:6

43e minuut.
Chileanu probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert de Michèle de bal onder controle te krijgen. Noronha rent richting de bal. Noronha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:7

44e minuut.
Makovec geeft de bal voor. Bronheiro speelt de bal door. Cârlescu heeft problemen om de bal te vangen. Noronha rent richting de bal. Noronha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventuS TeiuS 54%, FC Cocs 46%.
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:8

49e minuut.
Rosický is nu in balbezit. Lerza verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza met een sublieme pass. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:9

51e minuut.
Gómez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Noronha is nu in balbezit. Noronha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:10

51e minuut.
Toader met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. Toader maakt een afschuwelijke overtreding. Toader krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Makovec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grunwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunwald passt de bal met de wreef. Noronha is nu in balbezit. Noronha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:11

53e minuut.
Grunwald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec verovert de bal door een tackle van achteren. Makovec geeft een lange en hoge pass. Bronheiro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:12

57e minuut.
Makovec passt de bal in één keer door. Bronheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro passt de bal in één keer door. Noronha rent richting de bal. Noronha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bidinger passt de bal in één keer door. Makovec probeert de bal met de borst te controleren. Raep probeert naar een medespeler te passen. Bronheiro is nu in balbezit. Bronheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:13

65e minuut.
Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza begaat een overtreding. Siboiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammel komt het veld opgelopen. Cârlescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzimski komt het veld opgelopen. Onanyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
de Michèle geeft een hoge lob. Inworp. Radzimski met een snelle inworp. Bronheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Onanyan probeert naar een medespeler te passen. Noronha rent richting de bal. Met opzet legt Rosický zijn tegenspeler op de grond. Rosický krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Grunwald de bal. Grunwald geeft de bal voor. Bronheiro kopt de bal weg. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventuS TeiuS 59%, FC Cocs 41%.
JuventuS TeiuS - FC Cocs 1:14