Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Maniacs Thrilling Foxes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Skelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood onderschept slim de pass. Bowen is nu in balbezit. Bowen haalt uit met een fantastische trap. Cossens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Thrilling Foxes 1:0

13e minuut.
Woodyat geeft een lange en hoge pass. Schepple bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodgson begaat een overtreding. Hodgson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Woodyat kopt de bal weg. Hodgson rent richting de bal. Hodgson geeft een hoge lob. Rendall kan de bal niet met de borst controleren. Rendall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 48%, Thrilling Foxes 52%.
Mighty Maniacs - Thrilling Foxes 1:0

48e minuut.
Underwood met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Crowther de bal onder controle te krijgen. Rendall is nu in balbezit. Rendall draait met de bal, schiet en ... York werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mighty Maniacs - Thrilling Foxes 1:1

49e minuut.
Bowen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rendall rent richting de bal. Rendall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Laffan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilcox met een snelle inworp. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wiseman rent richting de bal. Wiseman passt de bal zonder na te denken. Skelly rent richting de bal. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen schiet op doel. Cossens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 52%, Thrilling Foxes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mighty Maniacs - Thrilling Foxes 1:1