Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zátiro FC El Pije 2.0
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een hoge lob. Barril heeft problemen om de bal te vangen. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia geeft de bal voor. Canales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ballero kopt de bal weg. Girollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Girollet passt de bal zonder na te denken. Forlán is nu in balbezit. Forlán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Girollet rent richting de bal. Isami is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Girollet. Isami moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Isami kan niet meer verder spelen. Varas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Rain speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales begaat een overtreding. Rosales krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Osorio speelt de bal door. Arzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaceda onderschept slim de pass. Balmaceda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Claro de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Frei kopt de bal weg. Ballero rent richting de bal. Ballero probeert naar een medespeler te passen. Estay rent richting de bal. Estay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Feliú rent richting de bal. De la Guarda rent richting de bal. De la Guarda passt de bal in één keer door. Forlán rent richting de bal. Forlán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De la Guarda met een sublieme pass. Klungelig pakt Estay de bal. Girollet onderschept slim de pass. Ballero is nu in balbezit. Ballero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Varas is nu in balbezit. Forlán verovert de bal door een tackle van achteren. Forlán passt de bal in één keer door. Balmaceda rent richting de bal. Balmaceda schiet op doel. Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ballero kopt de bal weg. Barril rent richting de bal. Barril probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estay de bal. Estay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rodríguez de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zátiro FC 48%, El Pije 2.0 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zátiro FC - El Pije 2.0 0:0

57e minuut.
Varas speelt de bal door. Feliú speelt de bal door. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballero rent richting de bal. Ballero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Forlán rent richting de bal. Forlán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arzola de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hevia zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zátiro FC - El Pije 2.0 0:1

68e minuut.
Barril speelt de bal door. Daar is Ballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballero speelt de bal door. Estay is nu in balbezit. Estay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Avello de bal onder controle te krijgen. Ballero is nu in balbezit. Ballero passt de bal zonder na te denken. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zátiro FC - El Pije 2.0 1:1

74e minuut.
Girollet speelt de bal door. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barril maakt een afschuwelijke overtreding. Barril krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Varas verovert de bal door een tackle van achteren. Varas geeft een hoge lob. Estay springt en kopt de bal. Artigas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zátiro FC - El Pije 2.0 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zátiro FC 44%, El Pije 2.0 56%.
Zátiro FC - El Pije 2.0 2:1