Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mjagkije Muhamory White Bears
week 6 Tactiek 5122ам
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 63.8
good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Shchiogolev verovert de bal door een tackle van achteren. Shchiogolev met een sublieme pass. Klungelig pakt Rozgin de bal. Rozgin draait met de bal, schiet en ... Corinthiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:0

10e minuut.
Lacois probeert naar een medespeler te passen. Phong rent richting de bal. Phong geeft een lange en hoge pass. Darbellay rent richting de bal. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. Demirpençe bokst de bal weg.

14e minuut.
Stere passt de bal met de wreef. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Darbellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev onderschept slim de pass. Kolesnikov onderschept slim de pass. Kolesnikov geeft de bal voor. Darbellay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stere met een sublieme pass. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Darbellay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:1

33e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov met een sublieme pass. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz geeft de bal voor. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal. Demirpençe bokst de bal weg.

35e minuut.
Lacois geeft een lange en hoge pass. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz passt de bal met de wreef. Phong is nu in balbezit. Phong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Rognes is nu in balbezit. Darbellay onderschept slim de pass. Darbellay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:2

41e minuut.
Darbellay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rognes probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kolesnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov onderschept slim de pass. Rognes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rognes krijgt een gele kaart. Kolesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Darbellay neemt zijn aanloop. Demirpençe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 59%, White Bears 41%.
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:3

46e minuut.
Kabelev komt het veld opgelopen. Samedov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Samedov kopt de bal weg. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov passt de bal met de wreef. Phong heeft problemen om de bal te vangen. Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Shchiogolev onderschept slim de pass. Pakbaz speelt de bal door. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:4

59e minuut.
Kabelev geeft de bal voor. Darbellay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iversen. Iversen krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iversen probeert de bal aan de voet te houden. Yudenich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iversen. Iversen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Yudenich passt de bal met de wreef. Samedov is nu in balbezit. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov geeft een lange en hoge pass. Darbellay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kabelev kopt de bal weg. Bulatov geeft de bal voor. Kuluberdiev is nu in balbezit. Darbellay verovert de bal door een tackle van achteren. Darbellay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mjagkije Muhamory 66%, White Bears 34%.
Mjagkije Muhamory - White Bears 1:4