Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti Fociakadémia Baboon FC
Edzés Tactiek SCD
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Fazekas passt de bal zonder na te denken. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Roczniak kopt de bal weg. Vadász heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Lewandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szepesy rent richting de bal. Szepesy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:1

5e minuut.
Göndör passt de bal zonder na te denken. Kaulics heeft problemen om de bal te vangen. Kaulics geeft de bal voor. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Göndör is nu in balbezit. Myszka onderschept slim de pass. Myszka geeft de bal voor. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:2

14e minuut.
Bohus is nu in balbezit. Bohus passt de bal zonder na te denken. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:3

16e minuut.
Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics geeft een hoge lob. Inworp. Altınordu met een snelle inworp. Roczniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Martínez Montoro passt de bal zonder na te denken. Daar is Uhrenholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt speelt de bal door. Szepesy is nu in balbezit. Szepesy draait met de bal, schiet en ... Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:4

34e minuut.
Martínez Montoro speelt de bal door. Boncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak geeft een lange en hoge pass. Navarro Muñoz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Altınordu onderschept slim de pass. Altınordu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaulics de bal. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz passt de bal zonder na te denken. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Boncz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lewandowski met een sublieme pass. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör is nu in balbezit. Šoć verovert de bal door een tackle van achteren. Šoć geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 82%, Baboon FC 18%.
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:4

49e minuut.
Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Szepesy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vadász kopt de bal weg. Myszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanyó. Myszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gâlcă komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kanyó probeert naar een medespeler te passen. Bohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohus passt de bal in één keer door. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Fazekas geeft de bal voor. Asenov kopt de bal weg. Uhrenholt geeft een hoge lob. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Myszka kopt de bal weg. Uhrenholt is nu in balbezit. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:5

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Gâlcă de bal onder controle te krijgen. Martínez Montoro kopt de bal weg. Klungelig pakt Bohus de bal. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă schiet op doel. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:6

58e minuut.
Altınordu geeft een lange en hoge pass. Gâlcă kopt de bal weg. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:7

63e minuut.
Martínez Montoro is nu in balbezit. Martínez Montoro geeft de bal voor. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:8

67e minuut.
Kaulics geeft een hoge lob. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak geeft de bal voor. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:9

69e minuut.
Šoć is nu in balbezit. Šoć passt de bal in één keer door. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Barbachowski met een sublieme pass. Altınordu rent richting de bal. Altınordu passt de bal zonder na te denken. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Altınordu speelt de bal door. Roczniak speelt de bal door. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz schiet op doel. Boncz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñones geeft een hoge lob. Fazekas speelt de bal door. Navarro Muñoz rent richting de bal. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:10

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barbachowski niet meer kan verder spelen. Kölcsényi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Altınordu geeft een hoge lob. Navarro Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaulics. Kaulics krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gâlcă springt en kopt de bal. Klungelig pakt Lewandowski de bal. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Uhrenholt geeft een hoge lob. Daar is Fazekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Myszka rent richting de bal. Myszka geeft een lange en hoge pass. Bohus kopt de bal weg. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kölcsényi trapt de bal weg van het doel. Myszka kopt de bal weg. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Quiñones geeft een hoge lob. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:11

89e minuut.
Navarro Muñoz kopt de bal weg. Daar is Gâlcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti Fociakadémia 84%, Baboon FC 16%.
Újpesti Fociakadémia - Baboon FC 0:11