Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilla Lopez Mojito a Papeete
Normal Tactiek 442 easy
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Binboğa is nu in balbezit. Torromino is nu in balbezit. Torromino met een sublieme pass. Binboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Binboğa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Sezer kopt de bal weg. Zian bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benavoli krijgt een gele kaart. Zian wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Torromino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer verovert de bal door een tackle van achteren. Sezer passt de bal met de wreef. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fracassi geeft een hoge lob. Inworp. Sezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Benavoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sezer verovert de bal door een tackle van achteren. Sezer geeft een lange en hoge pass. Benavoli rent richting de bal. Benavoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Binboğa rent richting de bal. Binboğa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fauro passt de bal zonder na te denken. Fracassi is nu in balbezit. Fracassi passt de bal met de wreef. Binboğa probeert de bal aan de voet te houden. Binboğa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Binboğa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilla Lopez - Mojito a Papeete 0:1

41e minuut.
Mocsáry passt de bal met de wreef. Prudente rent richting de bal. Prudente passt de bal in één keer door. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilla Lopez 77%, Mojito a Papeete 23%.
Camilla Lopez - Mojito a Papeete 0:1

68e minuut.
Sanna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binboğa rent richting de bal. Binboğa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pesavento is nu in balbezit. Prudente onderschept slim de pass. Prudente passt de bal zonder na te denken. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fauro speelt de bal door. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft de bal voor. Binboğa rent richting de bal. Binboğa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pettirosso trapt de bal weg. Daar is Sezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezer geeft een lange en hoge pass. Binboğa rent richting de bal. Binboğa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel speelt de bal door. Benati rent richting de bal. Binboğa onderschept slim de pass. Binboğa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Benavoli kopt de bal weg. Fauro rent richting de bal. Fauro geeft de bal voor. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilla Lopez 87%, Mojito a Papeete 13%.
Camilla Lopez - Mojito a Papeete 0:1