Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tripergole Vott a past
Normal Tactiek we2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Mihăileanu heeft problemen om de bal te vangen. Galvanini is nu in balbezit. Mihăileanu begaat een overtreding. Mihăileanu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Baggi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marka is nu in balbezit. Marka schiet op doel. Barghigiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tripergole - Vott a past 0:1

7e minuut.
Donello met een snelle inworp. Milo speelt de bal door. Marka rent richting de bal. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal zonder na te denken. Marka is nu in balbezit. Marka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tripergole - Vott a past 0:2

12e minuut.
Daar is Marka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramolivaz begaat een overtreding. Marka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marka krijgt zijn hoofd ertegen. Barghigiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barghigiani probeert naar een medespeler te passen. Baggini kopt de bal weg. Daar is Marka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Barghigiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Milo is nu in balbezit. Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu probeert naar een medespeler te passen. Marka is nu in balbezit. Marka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Horvăţ kopt de bal weg. Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramolivaz is nu in balbezit. Marka verovert de bal door een tackle van achteren. Marka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baggini kopt de bal weg. Amadii rent richting de bal. Amadii passt de bal in één keer door. Donello is nu in balbezit. Donello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gregor onderschept slim de pass. Gregor geeft een lange en hoge pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Barghigiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tripergole - Vott a past 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tripergole 77%, Vott a past 23%.
Tripergole - Vott a past 0:3

50e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Marka is nu in balbezit. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sillak onderschept slim de pass. Sillak met een sublieme pass. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tripergole - Vott a past 0:4

54e minuut.
Baggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baggini speelt de bal door. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Marka is nu in balbezit. Marka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bossolo geeft de bal voor. Galvanini kopt de bal weg. Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baggini verovert de bal door een tackle van achteren. Baggini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Claricini heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. Barghigiani bokst de bal weg.

63e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Baggi probeert de bal aan de voet te houden. Barghigiani bokst de bal weg.

69e minuut.
Mihăileanu passt de bal met de wreef. Marka is nu in balbezit. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Barghigiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

72e minuut.
Brogi met een sublieme pass. Mihăileanu heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Barghigiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Brogi met de inworp. Horvăţ rent richting de bal. Marka is nu in balbezit. Marka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ramolivaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brogi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marka controleert de bal met de borst. Marka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo onderschept slim de pass. Milo passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barghigiani trapt de bal weg. Claricini kopt de bal weg. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Horvăţ speelt de bal door. Marka rent richting de bal. Galvanini speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tripergole 70%, Vott a past 30%.
Tripergole - Vott a past 0:4