Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta FINOALLAFINE
Bietto Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Detond is nu in balbezit. Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski geeft een hoge lob. Colas maakt een snoekduik en kopt de bal. Saverino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Meregalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun is nu in balbezit. Marsilio probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses met een sublieme pass. Gubernati bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Meregalli is nu in balbezit. Colas verovert de bal door een tackle van achteren. Colas probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cirilla geeft de bal voor. Dzieniszewski controleert de bal met de borst. Dzieniszewski passt de bal met de wreef. Marsilio heeft problemen om de bal te vangen. Marsilio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mejłun met een sublieme pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 1:0

27e minuut.
Mejłun rent richting de bal. Mejłun passt de bal in één keer door. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Marsilio geeft de bal voor. Colas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meneses de bal. Meneses schiet op doel. De bal raakt de paal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 2:0

30e minuut.
Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses passt de bal met de wreef. Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 3:0

34e minuut.
Petrella verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stanimirov neemt de hoekschop. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petrella kopt de bal weg. Colas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colas met een sublieme pass. Meneses is nu in balbezit. Meneses draait met de bal, schiet en ... Saverino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 21%, FINOALLAFINE 79%.
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 4:0

47e minuut.
Mejłun verovert de bal door een tackle van achteren. Marsilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilio met een sublieme pass. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Saverino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Meregalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejłun verovert de bal door een tackle van achteren. Mejłun passt de bal in één keer door. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 5:0

56e minuut.
Gubernati rent richting de bal. Gubernati geeft de bal voor. Inworp. Marsilio met de inworp. Mejłun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Saverino trapt de bal weg van het doel. Stanimirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Meregalli de bal. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Saverino trapt de bal weg. Stanimirov geeft een hoge lob. Meneses kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Açıkkanat de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Saverino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colas rent richting de bal. Colas haalt uit met een fantastische trap. Saverino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 6:0

62e minuut.
Stanimirov onderschept slim de pass. Stanimirov probeert naar een medespeler te passen. Meneses rent richting de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap. Saverino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 7:0

65e minuut.
Meneses kopt de bal weg. Açıkkanat is nu in balbezit. Gubernati bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Meneses is nu in balbezit. Meneses geeft een hoge lob. Daar is Gubernati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Marsilio geeft de bal voor. Lunardello is nu in balbezit. Colas verovert de bal door een tackle van achteren. Colas geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Açıkkanat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meneses de bal. Açıkkanat is nu in balbezit. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 8:0

78e minuut.
Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Açıkkanat de bal onder controle te krijgen. Marsilio rent richting de bal. Marsilio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colas geeft een lange en hoge pass. Saverino probeert naar een medespeler te passen. Marsilio speelt de bal door. Klungelig pakt Açıkkanat de bal. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta 19%, FINOALLAFINE 81%.
Avanti Tutta - FINOALLAFINE 9:0