Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milano Villains LeoLigu
Mike 4-2-4 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Salamoni probeert naar een medespeler te passen. Dicandia heeft problemen om de bal te vangen. Boella rent richting de bal. Boella haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 1:0

7e minuut.
Petrarulo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrarulo met een sublieme pass. Klungelig pakt Dicandia de bal. Croitoru rent richting de bal. Croitoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Carta onderschept slim de pass. Carta speelt de bal door. Boella rent richting de bal. Boella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

18e minuut.
Dicandia onderschept slim de pass. Boella rent richting de bal. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 2:0

21e minuut.
Mastrorocco met een snelle inworp. Dicandia is nu in balbezit. Carta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carta krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Salamoni speelt de bal door. Buccianti is nu in balbezit. Boella verovert de bal door een tackle van achteren. Boella haalt uit met een fantastische trap. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 3:0

28e minuut.
Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Boella rent richting de bal. Dicandia begaat een overtreding. Dicandia krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Berretti rent richting de bal. Berretti speelt de bal door. Petrarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella verovert de bal door een tackle van achteren. Boella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buccianti trapt de bal weg van het doel. Carta kopt de bal weg. Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 4:0

35e minuut.
Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Petrarulo rent richting de bal. Croitoru onderschept slim de pass. Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 5:0

35e minuut.
Umberti probeert naar een medespeler te passen. Bartalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 20%, LeoLigu 80%.
Milano Villains - LeoLigu 6:0

48e minuut.
Carta geeft een lange en hoge pass. Buccianti heeft problemen om de bal te vangen. Boella is nu in balbezit. Boella schiet op doel. Pigazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carta speelt de bal door. Berretti probeert naar een medespeler te passen. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella is nu in balbezit. Boella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 7:0

60e minuut.
Carta met een sublieme pass. do Futebol rent richting de bal. do Futebol speelt de bal door. Carta is nu in balbezit. Carta geeft de bal voor. Pigazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano Villains - LeoLigu 8:0

64e minuut.
Mastrorocco rent richting de bal. Berretti onderschept slim de pass. Berretti geeft een lange en hoge pass. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dicandia speelt de bal door. Boella is nu in balbezit. Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boella is nu in balbezit. Boella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Umberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigang rent richting de bal. Weigang geeft een hoge lob. Daar is Salamoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamoni geeft de bal voor. Pigazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Carta kopt de bal weg. Croitoru speelt de bal door. Boella rent richting de bal. Boella haalt uit met een fantastische trap. Buccianti probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano Villains 21%, LeoLigu 79%.
Milano Villains - LeoLigu 8:0