Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti christian team
Cronos C-MM Tactiek tactica
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Fagerås is nu in balbezit. Mandżejewski is nu in balbezit. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fagerås is nu in balbezit. Fagerås geeft de bal voor. Karpišek controleert de bal met de borst. Fagerås rent richting de bal. Fagerås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 1:0

20e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås geeft een lange en hoge pass. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 2:0

22e minuut.
Dürrenmatt speelt de bal door. Ebel probeert de bal aan de voet te houden. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Doeltrap. Ciobănescu met een harde bal richting middenveld. Güneştepe kopt de bal weg. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fagerås heeft problemen om de bal te vangen. Fagerås speelt de bal door. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek schiet op doel. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 3:0

33e minuut.
Pezzotta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Gambhir is nu in balbezit. Gambhir haalt uit met een fantastische trap. Bădălan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 3:1

39e minuut.
Mandżejewski onderschept slim de pass. Mandżejewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagerås met de inworp. Güneştepe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 4:1

44e minuut.
Karpišek passt de bal in één keer door. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås passt de bal in één keer door. Karpišek heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 42%, christian team 58%.
Melcii Neimblanziti - christian team 5:1

47e minuut.
Miś probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gambhir onderschept slim de pass. Gambhir haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 5:2

49e minuut.
Fagerås geeft een hoge lob. Dürrenmatt kopt de bal weg. Daar is Ebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae passt de bal in één keer door. Fagerås geeft een hoge lob. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Petcu onderschept slim de pass. Petcu geeft de bal voor. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel. Krasnolud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 6:2

63e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Nae rent richting de bal. Nae passt de bal met de wreef. Fagerås rent richting de bal. Fagerås passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šípoš de bal onder controle te krijgen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arthur speelt de bal door. Pezzotta is nu in balbezit. Met opzet legt Grasu zijn tegenspeler op de grond. Grasu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås passt de bal zonder na te denken. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - christian team 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 45%, christian team 55%.
Melcii Neimblanziti - christian team 7:2