Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta FC Olteanca
m Tactiek capra
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.1 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Corpodean rent richting de bal. Domnişoru verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru geeft de bal voor. Haisen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:1

6e minuut.
Kłos passt de bal zonder na te denken. Selezeanu probeert de bal aan de voet te houden. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:2

7e minuut.
Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Iscru rent richting de bal. Kłos verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov draait met de bal, schiet en ... Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domnişoru neemt de hoekschop. Haisen probeert de bal met de borst te controleren. Puchici is nu in balbezit. Vandekasteele geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alexandru geeft de bal voor. Corpodean kopt de bal weg. Ambrosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosini geeft een hoge lob. Deyanov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Corpodean is nu in balbezit. Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru met een sublieme pass. Deyanov is nu in balbezit. Deyanov haalt uit met een fantastische trap. Sepík bokst de bal weg. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haisen probeert naar een medespeler te passen. Kłos is nu in balbezit. Ghiugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kłos kan niet meer verder spelen. Levy komt het veld opgelopen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đedović komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Alexandru met een sublieme pass. Corpodean geeft een hoge lob. Vandekasteele probeert naar een medespeler te passen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nápoles komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Levy rent richting de bal. Levy geeft de bal voor. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele geeft een hoge lob. Nápoles maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:3

39e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Levy de bal. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:4

40e minuut.
Nápoles passt de bal in één keer door. Pasture probeert naar een medespeler te passen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 76%, FC Olteanca 24%.
fc recolta - FC Olteanca 0:4

50e minuut.
Pasture probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasture krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Iscru rent richting de bal. Pasture verovert de bal door een tackle van achteren. Pasture met een sublieme pass. Nápoles rent richting de bal. Nápoles draait met de bal, schiet en ... Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:5

55e minuut.
Pasture onderschept slim de pass. Pasture passt de bal in één keer door. Domnişoru geeft een hoge lob. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pasture rent richting de bal. Pasture geeft een lange en hoge pass. Đedović kopt de bal weg. Klungelig pakt Nápoles de bal. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nápoles kopt de bal weg. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Ghiugan speelt de bal door. Vandekasteele geeft een lange en hoge pass. Nápoles springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pasture speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele geeft een hoge lob. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy schiet op doel. Sepík bokst de bal weg. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:6

64e minuut.
Pasture passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele geeft een lange en hoge pass. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pasture kan de bal niet met de borst controleren. Pasture met een sublieme pass. Domnişoru speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Virgilio is nu in balbezit. Năstase rent richting de bal. Virgilio onderschept slim de pass. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nápoles rent richting de bal. Nápoles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:7

73e minuut.
Puchici is nu in balbezit. Puchici geeft een lange en hoge pass. Corpodean kopt de bal weg. Adrian controleert de bal met de borst. Vandekasteele geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Pasture, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasture probeert naar een medespeler te passen. Levy is nu in balbezit. Levy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:8

85e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Nápoles maakt een snoekduik en kopt de bal. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:9

89e minuut.
Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Adrian rent richting de bal. Pasture onderschept slim de pass. Pasture geeft een hoge lob. Nápoles maakt een snoekduik en kopt de bal. Sepík bokst de bal weg. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - FC Olteanca 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 81%, FC Olteanca 19%.
fc recolta - FC Olteanca 0:10